huishoudelektro

Huishoudtoestellen, huishoudelektro, keukentoestellen
 
enkele kwaliteitsmerken in huishoudelektro:
AEG // Boretti // Bosch // CookCook // Esse // Everhot // Indesit // Irinox // J. Corradi // Jaksch // Joko // Liebherr // Miele // Norcool // Novy // Scholtes // Siemens // Smeg // Sub Zero // V-ZUG // Whirlpool // Zanussi
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Snelkoeler en snelvriezer
Freddy 60 IRINOX (snelvriezer)

Freddy 60    
IRINOX
<  € 4500,- waar te koop
Irinox is de wereldleider op het vlak van blast chillers en shock freezers. Dat zijn koelkasten en diepvriezers die speciaal ontwikkeld worden voor professionele keukens en supersnel de etenswaren koelen en invriezen. De Freddy snelkoeler en snelvriezer richt zich naar de particuliere markt. Een snelkoeler zorgt ervoor dat voedsel beter bewaard wordt door de temperatuur snel te verlagen, zo'n 20 maal sneller dan een traditionele koelkast. Op dezelfde manier wordt het voedsel ook ingevroren, en blijft de moleculaire structuur intact. Gekookte maaltijden kunnen zo meteen gekoeld of ingevroren worden, terwijl de versheid blijft bewaard. Bacteriën krijgen hierdoor geen enkele kans meer om te ontstaan.

bouwzine.be
dampafzuiging COOKCOOK (dampkap)

dampafzuiging    
COOKCOOK
waar te koop

bouwzine.be
Compact maar ruim
ZBF11421SA ZANUSSI (diepvriezer inbouw)

ZBF11421SA    
ZANUSSI
<  € 699,99 waar te koop
Als je op zoek bent naar een compacte diepvriezer meteen grote capaciteit, an is dit toestel ideaal. De koelkast heeft een inhoud van 98 liter en heeft een subliem geluidsniveau van 35dB. De vier lades zijn meer dan ruim genoeg om voldoende in te kunnen opbergen.

bouwzine.be
Elektrische vitrokeramische kookplaat met flexibiliteit
PKM801DP1D BOSCH (kookplaat)

PKM801DP1D    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
Niet alleen koken maar ook reinigen is met deze elektrische vitrokeramische kookplaat kinderspel! Via de DirectSelect Premium kan je met één druk op de knop de gewenste kookzone, vermogensstad en extra functies selecteren. Ook het gebruik van de Combizone is zeker niet overbodig. Deze creëert meer flexibiliteit door het verbinden van 2 kookzones.

meer in :   
SERIE 8

bouwzine.be
Nooit meer morsen
ZBA23042SA ZANUSSI (koelkast inbouw)

ZBA23042SA    
ZANUSSI
<  € 699,99 waar te koop
Kies voor een koelkast met een slim energieverbruik. Bovendien maakt deze koelkast morsen onmogelijk. De flessenhouder op de balkonnen van de koelkast zorgen ervoor dat je flessen blijven rechtstaan en dus niet meer kunnen omvallen. De uitneembare rekken en deurbalkons stellen in u staat om uw koelkast zoals u wenst in te delen, wat het bewaren en terugvinden van voedsel gemakkelijker maakt !

bouwzine.be
Oven voor extra dagelijks comfort
HBG656EW6 BOSCH (oven)

HBG656EW6    
BOSCH
<  € 1449,99 waar te koop
Op zoek naar een oven die je steeds perfecte eindresultaten aflevert? Deze inbouwoven met PerfectBake en PerfectRoast is de ideale kandidaat. Dit wordt bereikt dankzij de PerfectBake sensor en PerfectRoast thermometer. De hete lucht wordt als het ware in 4D verspreid om zo de optimale warmte over de hele oven de verkrijgen. Via de TFT Touchscreen bediening kan je de oven makkelijk gebruiken en de klare tekst en beelden maken je meteen wegwijs. Bovendien kan je de oven via de Home Connect app vanuit je luie zetel of vanop de trein bedienen. Zo geeft Bosch je een extra dagelijks comfort erbij!

meer in :   
SERIE 8

bouwzine.be
Koken wordt een makkie
ZOP37912XC ZANUSSI (oven)

ZOP37912XC    
ZANUSSI
<  € 649,99 waar te koop
Deze multifunctionele heteluchtoven heeft een inhoud van maar liefst 72 liter. Bovendien heb je amper schoonmaakwerk! Via de pyrolyse-reinigingsfunctie reinigt de oven zichzelf. Het enige dat je hoeft te doen, is de fijne as erna opvegen. Zin in een lekkere, krokante pizza? Selecteer de speciale Pizza-instelling voor resultaten die niet aan een restaurant onderdoen. Deze Multiplus-oven met ringelement biedt voor elk recept de ideale kookfunctie, en het warmteverdelingssysteem met ventilator houdt de temperaturen constant - zodat u makkelijk op verschillende niveaus tegelijk kunt kokenGebruik gewoon de Set & Go-functie om de bereidingstijd voor te programmeren. Als de bereidingstijd verstreken is, schakelt de oven automatisch uit.

bouwzine.be
Multifunctionele oven met PulseSteam
ZOB65632XA ZANUSSI (oven)

ZOB65632XA    
ZANUSSI
<  € 599,99 waar te koop
Steeds meer worden ovens uitgerust met de PulseSteam functie. En dat is maar logisch ook want het eindresultaat van je gerecht wordt er alleen maar beter op. Deze multifunctionele heteluchtoven van Zanussi heeft een inhoud va 72 liter en is ideaal voor de liefhebbers van koekjes en gebak.

bouwzine.be
Ideale dampkap voor een open keuken
DFR097T50 BOSCH (dampkap)

DFR097T50    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
Kies voor een telescopische dampkap als je een dampkap wilt hebben die zo goed als onzichtbaar in de keuken is. Zo wordt de harmonie in je keuken niet verstoort. Dankzij het afzuigvermogen van 700 m³/ uur wordt de keukenlucht optimaal gefilterd en geurvrij gemaakt. De dampkap is voorzien van 9 standen met temperatuuraanduiding. Ondanks de krachtige motor levert deze dampkap een laag geluidsniveau van slechts 40 dB. De ideale dampkap dus voor een open keuken!

meer in :   
SERIE 6

bouwzine.be
Perfecte geïntegreerde damkap
DDA097G50 BOSCH (dampkap)

DDA097G50    
BOSCH
<  € 1899,99 waar te koop
Deze uitrekbare tafeldampkap is ideaal voor wie op een subtiele en efficiënte manier een dampkap wil integreren in de keuken. Het speciale aan deze dampkap is dat deze rechtstreeks in het werkblad zit geïntegreerd. De dampkap heeft vier vermogensstanden en een intensieve. Daarnaast is er een automatische naventilatie van 15 minuten om die laatste vervelende geurtjes weg te nemen.

meer in :   
SERIE 8

bouwzine.be
Flexinductiekookplaat met groot gebruiksgemak
PXE801DC1E BOSCH (kookplaat)

PXE801DC1E    
BOSCH
<  € 1349,99 waar te koop
Ken je dat gepruts waarbij je voortdurend op de verschillende touch-knoppen moet drukken om per zone de temperatuur aan te passen? Juist, heel vervelend. Maar met deze inductiekookplaat zeg je hier vaoortaan vaarwel tegen. Via de DirectSelect Premium-functie kan je met één druk op de knop de gewenste kookzone, vermogensstand en extra functies selecteren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de verschillende kookzones met elkaar te verbinden via de Flexinductie. Hierdoor krijg je een groter kookoppervlak, ideaal voor een plancha of grote pan.

meer in :   
SERIE 8

bouwzine.be
Vaatwasser an je dromen
ZDT26011FA ZANUSSI (vaatwasser inbouw)

ZDT26011FA    
ZANUSSI
<  € 649,99 waar te koop
Een vaatwasser die zonder enige moeite 13 bestekken in één keer kan schoonmaken? Geen probleem. Deze vaatwasser van Zanussi is volledig integreerbaar en is zeer flexibel. Het toestel beschikt over 7 programma's waaruit je kan kiezen alsook een startuitstel van 24 uur.

bouwzine.be
Kookplaat om u tegen te zeggen
PXX975DC1E BOSCH (kookplaat)

PXX975DC1E    
BOSCH
<  € 1799,99 waar te koop
Ben je niet graag gelimiteerd tijdens het koken? Dan is een kookplaat met flexinduction echt iets voor jou. Deze vitrokeramische kookplaat is bijzonder intuïtief en handig. Bij een conventionele kookplaat moest je zelf de temperatuur regelen. Als je FlexInduction-vlakken met MoveMode heeft, doet uw kookplaat dit voor jou. Activeer deMoveMode en de FlexZone verdeelt zichzelf in drie zones die zijn voorgeprogrammeerd op 9, 5 en 1. Zo wordt koken niet alleen makkelijker, u hoeft ook niet meer onder te doen voor professionele koks. Dankzij de functie PerfectFry kan je de perfecte biefstuk klaarmaken. Elke olie heeft een andere rookpunt. Als de olie reeds te warm is, gaat deze verbranden en je gerecht naar de knoppe hlepne. Deze kookplaat houdt hier rekening mee. De PerfectFry zegt wanneer de olie die u gebruikt de ideale temperatuur bereikt heeft. Niet alleen is deze kookplaat technisch een toppertje, ook zijn looks mogen er wezen. Ook wanneer het toestel niet wordt gebruikt, imponeert de interface met zijn strakke en hoogwaardige look. Met PanBoost kan u nu pannen en gecoate potten nog sneller verwarmen zonder het risico te lopen dat u ze beschadigt. De PanBoost-functie kan gemakkelijk worden geselecteerd via de interface en ingesteld volgens de vereisten van uw bereiding,

meer in :   
SERIE 8

bouwzine.be
Strakke teppanyaki voor extra kookplezier
PKY475FB1E BOSCH (domino kookplaat)

PKY475FB1E    
BOSCH
<  € 1969,99 waar te koop
Deze domino teppanyaki laat je ongetwijfeld onvergetelijke momenten beleven! Het elegante design met aflopend front zorgt ervoor dat de teppanyaki een echte blikvanger is. Via de warmhoudfunctie kan je de gerechten via de optimale temperatuur van 70°C . De plaats is 40 cm breed: geschikt om te combineren met andere (domino) kookplaten met Comfort profiellijst.

meer in :   
SERIE 6

bouwzine.be
Vitrokeramische plaat voor meer fun
ZEV6140XBV ZANUSSI (kookplaat)

ZEV6140XBV    
ZANUSSI
<  € 399,99 waar te koop
Vitrokeramische kookplaat van 57 cm en beschikt over 4 zones. De vier kookzones met verschillende afmetingen laten je toe om potten met verschillende afmetingen probleemloos op de plaat te plaatsen. De bedieningsknoppen van deze kookplaat bevinden zich aan de zijkant, waar kleine vingertjes ze moeilijker kunnen bereiken. Via de restwarmte-indicator vermindert de kans op brandwonden in de keuken.

bouwzine.be
Zeg nee tegen onaangename geurtjes
ZHC6131X ZANUSSI (dampkap)

ZHC6131X    
ZANUSSI
<  € 299,99 waar te koop
Geen fan van ongewenst geurtjes? Dan is deze decoratieve dampkap zeker iets voor jou. Deze zorgt ervoor dat je keuken steeds fris en geurvrij is. De drie snelheidsniveaus bieden je op elk moment steeds de juiste hoeveelheid vermogen/ Dankzij de heldere halogeenlampen kan je steeds zien wat je doet.

bouwzine.be
Energiezuinige diepvriezer
GIN41AC30 BOSCH (diepvriezer inbouw)

GIN41AC30    
BOSCH
<  € 1229,99 waar te koop
Deze inbouw diepvriezer is uitgerust met de vlakscharniertechniek. Hierdoor kan je de deur verder openen. Via het NoFrost-systeem wordt er ijsvorming voorkomen. Hierdoor vermindert de energie-efficiëntie aanzienlijk. Daarnaast wordt er een constante temperatuur in de binnenruimte van het toestel gegarandeerd. Dit is belangrijk om de producten langer vers te houden. De intelligente FreshSense-techniek met een meervoudig sensorsysteem controleert en stuurt permanent de omgevings-, koel- en vriestemperatuur. Op het elegante TouchControl Panel kunnen temperatuurinstellingen bijzonder gemakkelijk worden afgelezen en aangepast. Erg handig is het onderscheid dat tussen koelvak en vriesvak wordt gemaakt. Zo kunnen ze allebei afzonderlijk heel precies en eenvoudig op uw specifieke behoeften worden afgestemd.

meer in :   
SERIE 6

bouwzine.be
Perfecte match voor een witte keuken
PIF672FB1E BOSCH (kookplaat)

PIF672FB1E    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
Heb je een volledig witte keuken? Dan is deze witte inductiekookplaat echt een perfecte match! Via de DirectSelect kan je eenvoudig en directe selectie maken van de gewenste kookzone alsook extra functies selecteren. Dankzij Inductie kan je snel, nauwkeurig, veilig én energiezuinig koken. Ook de uitbreidbare kookzone is ideaal voor grote pannen zoals braad- en vispannen.

meer in :   
SERIE 6

bouwzine.be
Flexibele inductiekookplaat garandeert het beste eindresultaat
PXV975DC1E BOSCH (kookplaat)

PXV975DC1E    
BOSCH
<  € 1699,99 waar te koop
Deze 90 cm- brede kookplaat is een extreem gebruiksvriendelijke exemplaar om u tegen te zeggen. Met een druk op de knop selecteer je de gewenste kookzone, vermogensstand en extra functies. Bekom steeds het perfecte bakresultaat dankzij de Perfect Fry functie. Via de Flexinductie zone verkrijg je meer flexibiliteit door het koppelen van twee kookzones naar een groot kookoppervlak. Inductiekookplaten generen hitte enkel waar het nodig is. Dit betekent niet alleen meer gebruiksgemak voor u, ook de veiligheid is veel beter. Bovendien brengt inductie twee liter water twee keer sneller aan de kook dan een keramische plaat, zodat u veel energie kunt besparen.

meer in :   
SERIE 8

bouwzine.be
Tot 3 keer langer verse producten
KIF52AF30 BOSCH (koelkast inbouw)

KIF52AF30    
BOSCH
<  € 1249,99 waar te koop
Een koelkast die levensmiddelen tot 3 keer langer vers houdt? Wie wil dat nu niet? Deze koelkast is uitgerust met de VitaFresh functie. Via een uitschuifbare gasplaat kan je flessen en schalen makkelijk nemen. Dankzij de intelligante sensor technologie wordt er steeds een constante temperatuur behouden.

meer in :   
SERIE 8

bouwzine.be
1 2 3 ... 4 volgende >>

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor