Boston Acoustics lanceert wit 2.1-luidsprekersysteem

Het SoundWareXS Digital Cinema home theatre-systeem is nu ook verkrijgbaar in het wit.


Boston Acoustics lanceert wit 2.1-luidsprekersysteem
Boston Acoustics speelt met de introductie van het systeem in op de vraag van de consument. Steeds meer bedrijven richten zich op het klassieke wit, omdat dat uitstekend past in een strak en modern interieur.

De SoundWareXS Digital Cinema is een vereenvoudigd alternatief voor een klassiek 5.1-surroundsysteem. De compacte afmetingen maken dat het toestel ook een soundbar kunnen vervangen, met als voordeel dat de plaatsing van de luidsprekers flexibeler is. Een soundbar moet immers onder je televisie hangen, terwijl je dit plug-and-play systeem kan plaatsen waar je wil.

Het systeem bestaat uit slechts twee luidsprekers en een subwoofer. De versterker voor de satellietluidsprekers is ingebouwd in de subwoofer van de SoundWareXS, waardoor extra componenten niet nodig zijn. Het systeem heeft een digitale optische ingang voor Dolby Digital-decodering, RCA Aux-ingang en een mini-stereo Aux-ingang voor een draagbare mediaspeler. Je kan ook via Bluetooth audio streamen vanaf een tablet, iPhone, Android of Blackberry.

De SoundWare XS Digital Cinema is nu met een zware of witte afwerking verkrijgbaar.

SoundWareXS Digital Cinema < € 499
Gepubliceerd op : 24 november 2012 Bron : © bouwzine.be