Lampiris stapt in markt isolatiewerkzaamheden

Leverancier van groene energie Lampiris betreedt nu ook de markt van de isolatiewerken. Het gaat samenwerken met Knauf om niet alleen de energieprestatie van gebouwen te verbeteren, maar ook de administratie en financiering van de werkzaamheden te vergemakkelijken.


Lampiris stapt in markt isolatiewerkzaamheden
In de praktijk zal Lampiris-Isol, want zo heet de nieuwe structuur binnen het bedrijf, verder gaan dan louter de isolatiewerken. Zo zal een energiedeskundige eerst nagaan welke werken dienen te gebeuren. Vervolgens zal een erkende aannemer bijvoorbeeld het dak isoleren of de spouwmuren na-isoleren.

De isolatiewerkzaamheden zouden op deze manier ook goedkoper uitgevoerd kunnen worden. Lampiris-Isol helpt ook bij het verkrijgen van premies en belastingverlagingen toegekend door de federale, gewestelijke en lokale openbare instellingen. Het bedrag is aftrekbaar voor de werken.

Klanten van Lampiris kunnen na het beƫindigen van de werkzaamheden vragen om hun maandelijkse energiefactuur te verlagen, en op die manier de factuur sneller terugbetalen.

Lampiris mikt niet alleen op particulieren maar ook op KMO's, sociale woningen, openbare instellingen en overheidsinstanties.

Gepubliceerd op : 20 maart 2012 Bron : © bouwzine.be