nieuws

Wilo stelt pompgroep met regelbaar debiet voor

De Wilo-Emhil-pompgroep zorgt ervoor dat de druk in je waterleidingnet overal in huis een constante waarde van maximaal vijf bar krijgt.


Wilo stelt pompgroep met regelbaar debiet voor
Water is alomtegenwoordig in onze woning: of het nu om de badkamer, de keuken, wasruimte of in de tuin gaat. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het leidingwater, is er uiteraard voldoende waterdruk nodig. Is de druk uit het waterleidingsnet te zwak, dan biedt Wilo een oplossing met deze MHIL-centrifugaalpomp.

De pompgroep bestaat uit een niet-zelfaanzuigende meertrapscentrifugaalpomp en moet een duurzame pomptechniek combineren met een eenvoudig instelbare elektronische besturing. De Wilo-ElectronicControl-frequentiesturing zorgt ervoor dat de pompgroep zich aanpast aan het gewenste debiet. Anders dan bij een traditioneel aan/uit-systeem wordt de snelheid aangepast aan de vraag, waardoor je minder verbruikt. Het apparaat moet bovendien heel stil werken.

De pompeenheid kan bovendien volledig automatisch werken en is uitgerust met met een droogloop- en overbelastbeveiliging, een automatische resetfunctie en vorstbeveiliging. Het toestel is ook voorzien van een EMC-filter, die zorgt voor een elektromagnetische compatibiliteit van de verschillende onderdelen.

Het display biedt informatie in zeven verschillende talen. De gekozen instellingen worden in het geheugen opgeslagen, zodat ze niet verloren gaan als de stroom uitvalt. De ART-functie zorgt er bovendien voor dat de groep automatisch weer opstart zodra er opnieuw stroom is nz een storing of stroompanne.

Met een maximaal debiet van ongeveer 7 m³ en een maximale druk van vijf bar, is de pomp bijzonder geschikt voor gebruik in één- en tweegezinswoningen.

Meer nieuwigheden:
pomp
Gepubliceerd op : 20 februari 2013 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=9 and a.id not in (7172)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=9 and a.id not in (7172) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 6 volgende >>

laatste nieuws in installatie

meer nieuws in installatie
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor