nieuws

Het keukenjournaal : Toekomstperspectief bij Hettich

Toekomstperspectief bij Hettich

ArciTech is een revolutie in de keuken: met zijn uitschuifbare keukenladen kies je zelf hoe je alles organiseert. Zijn laadvermogen is gróót en met een Silent systeem haal je geruisloos de koekjes uit de kast.


Toekomstperspectief bij Hettich
ArciTech is het verhaal van de toekomst bij Hettich.
Wat is belangrijk bij het ontwerp?
Het verkrijgen van een ladesysteem dat aan de vereisten van iedere consument voldoet, dat in om het even welke stijl van keuken ingeplaatst kan worden en naar gebruiksgemak toe enorm sterk is. Met hun ArciTech design leggen zijn vandaag de lat hoog.


Op één enkel platform stockeer je de laden met potten- en pannen, borden, bokalen. Ook al wordt de ladekast zwaar geladen - optioneel tot 80 kg - merk je weinig tot geen doorbuiging. Hier wordt namelijk gebruik gemaakt van een Actro runner prisma principe waarbij een maximale zijdelingse stabiliteit verkregen wordt.

Het is een technologische vooruitgang naar sterke materialen. Dat moet ook, aangezien wij meer en meer dromen van brede (tot wel 120 cm) uitschuifladen. Bovendien sla je met een Silent System de laden niet toe; deze schuiven zachtjes en vriendelijk dicht voor aangenaam gebruik in jouw keuken.

Smooth en tijdloos is het ArciTech design. De indeling van de laden is vrij te kiezen zoals ook het gebruik van materialen. Het ladeprofiel wordt voor jou vervaardigd met reling, in TopSide staal of in een DesignSide transparante glazen optie.


Het keukenjournaal : Toekomstperspectief bij Hettich


Gepubliceerd op : 1 augustus 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Het keukenjournaal

De Küchenmeile is een event op zich; men showt er de nieuwigheden voor het komende jaar, presenteert er de hot new trends. Dit allemaal met een enthousiaste liefde voor design. Je merkt er de zin voor vooruitgang, en die delen wij nu ook graag met jullie...Het keukenjournaalselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6920 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6920 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor