nieuws

Bereid je voor op de winter met Saey

De fabrikant stelt zijn nieuwe producten voor die ons de komende wintermaanden warm moeten houden.

Het lijkt nog veraf, maar het kan nooit kwaad om je al vroeg voor te bereiden op de koude wintermaanden. Om je huis van een gezellige warmte te voorzien, stellen ze bij Saey een nieuw assortiment kachels voor.

Zo wordt met de Emil IV een nieuwe houtkachel met accumulatiestenen gelanceerd. Deze stenen nemen de warmte op tijdens het branden en geven die vervolgens langzaam opnieuw af aan de omgeving, waardoor het ook warm blijft lang nadat de kachel uitgedoofd is. Hierdoor kan je lange tijd nagenieten van de comfortabele warmte die het toestel afgeeft.

Het toestel beschikt bovendien ook over de Balanced Air-technologie, dat voor een volledige verbranding zorgt. Dit systeem biedt niet enkel de naverbranding van schadelijke rookgassen, maar heeft ook lage emissies en dus een hoog rendement tot gevolg. Dankzij het airwash-systeem hoef je bij de Emil IV ook niet bang te zijn voor opstapelende vuiligheid. Deze techniek zorgt er immers voor dat je ruit langer schoon blijft. De voorraad hout bewaar je bovendien erg praktisch in de bijhorende houtopslagruimte. Emil IV heeft een vermogen van 6 kW en een rendement van 81%.

Ook nieuw voor komende winter is de pelletkachel Lia, die met een diepte van amper 26 cm in zijn categorie de meest compacte pelletkachel op de markt moet zijn. Daarnaast is de Lia uitgerust met de Energy Saving Modus die automatisch het in- en uitschakelen regelt en zo voor een zuiniger pelletverbruik zorgt. Activeer je de Night Time-modus, dan wordt de convectieventilator uitgeschakeld waardoor de kachel minder geluid maakt en de kachel minder elektriciteit verbruikt. Tegelijkertijd kan je ook een achterliggende ruimte verwarmen. Lia biedt een vermogen van 8,5 kW en een rendement van 85,2% en is afgewerkt met plaatstaal en is beschikbaar in wit of grijs.

Saey heeft komende winter ook een aanbod kachels en haarden op hout klaar. De Gustav is een strakke houtkachel die beschikbaar zal zijn in acht trendy kleuren, terwijl de Donar II een moderne houtkachel is met ruime opslagruimte. De Frederik, Edvin, Linus en Christian III zijn zo gemaakt dat je uit verschillende hoeken van je vuur kan genieten. De Fenix Vitro 90 flatline is dan weer een strakke inzethaard met volledig glazen front en biedt de mogelijkheid om de warme lucht naar andere woonruimtes te leiden voor een maximaal rendement van je houtvuur.

Emil IV < € 2645
Lia < € 2745
Gustav < € 1445
Donar II < € 3195
Frederik < € 2995
Edvin < € 2295
Christian III < € 2545
Linus < € 2295
Fenix Vitro Flatline 90 < € 1695
Gepubliceerd op : 7 augustus 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=970 and a.id not in (6817)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=970 and a.id not in (6817) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in verwarming

meer nieuws in verwarming
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN VERWARMING :

kachels   haarden   verwarming