nieuws

Bose vernieuwt ook VideoWave-systeem

Het bedrijf pakte eerder dit jaar uit met nieuwe Wave Radio- en Wave Music-toestellen en lanceert nu ook een update van het VideoWave-systeem.

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat Bose de eerste VideoWave-toestellen voorstelde. Toen kwam het systeem met een 46-inch scherm. De VideoWave II biedt echter meer mogelijkheden, een betere beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijke werking.

Zo zal het systeem uit twee verschillende uitvoeringen bestaan: een met 46-inch en een met 55-inch schermformaat. Bovendien kreeg ook de beeldkwaliteit een upgrade mee en rustte Bose het toestel met een Full HD led-scherm uit, waardoor de beelden scherper, helderder en vloeiender weergegeven worden. Rond het scherm bevindt zich een met aluminium afgewerkt kader.

Het VideoWave II-apparaat bestaat uit meer dan een televisietoestel. Via een enkele kabel is de televisie verbonden met de mediaconsole, die je in staat stelt tot zes verschillende HD-bronnen aan te sluiten, zoals een Apple TV, Blu-ray speler, kabel- of satellietontvanger, spelconsoles en ga zo maar door. Ook een docking station voor je iPod of iPhone is voorzien. Op die manier kan je al je mediabronnen in een toestel samenbrengen en op je televisie aansluiten.

Leuk detail hierbij is het feit dat je bijgevolg slechts één afstandsbediening nodig hebt om deze systemen te bedienen: de meegeleverde clickpad van Bose. Dit apparaat beschikt over slechts enkele knoppen, een aanraakgevoelig pad en een interface op het scherm. Deze afstandsbediening maakt bovendien gebruik van de RF-technologie (Radio Frequency), waardoor je deze niet rechtstreeks naar de apparaten moet richten, zoals dat bij infrarood wel het geval is.

Met het VideoWave-systeem wil Bose ook het geluid van de flatscreentelevisie verbeteren en een heus surround systeem overbodig maken. Het bedrijf rustte daarom de VideoWave II uit met maar liefst zestien luidsprekers aan de achterzijde van de televisie. Daardoor heb je geen aparte luidsprekers of zelfs subwoofer meer nodig. Dankzij de ADAPTIQ-technologie die Bose ontwikkelde past het geluid zich bovendien automatisch aan aan de ruimte waarin het systeem zich bevindt. Zo zal het rekening houden met de grootte en de vorm van de kamer en het geluid zelfs aanpassen aan de plaatsing van de meubels. Op die manier geniet je in elke ruimte van een kwalitatief geluid.

VideoWave II 55" < € 6499
VideoWave II 46" < € 5499
BOSE
Meer nieuwigheden:
home cinema set
Gepubliceerd op : 25 juli 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (6803)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (6803) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN AUDIO / HIFI :