beursnieuws

Interieur 2012 vernieuwt en trekt de stad in

Eind oktober vindt in Kortrijk de 23ste editie van de Biënnale Interieur plaats. De beurs pakt dit keer uit met een nieuw concept en brengt de beurssfeer ook naar de straten van de stad.


Interieur 2012 vernieuwt en trekt de stad in
De tweejaarlijkse beurs Biënnale Interieur zal in de komende editie een pak veranderingen tonen ten opzichte van de vorige edities. Zo is er dit jaar geen centrale gast meer, maar krijgt de bezoeker een waaier van zeven project rooms waarin ontwerpers, kunstenaars en architecten hun ideeën en ontwerpen zullen voorstellen. Deze project rooms zullen omgeven worden door piazza’s of pleintjes waar je kan uitrusten of iets kan eten en drinken.

Een tweede opvallende vernieuwing is het feit dat de beurs niet stopt bij de deuren van de Xpo-hallen. Onder het motto ‘Een Biënnale in de stad, een stad in de Biënnale’ wil de organisatie de hele stad Kortrijk onderdompelen in de beurssfeer. Om dat te bereiken, zullen ook op bepaalde stadslocaties ontwerpen en designstukken van op de beurs te zien zijn. Die zal je onder meer in de Budafabriek, Budascoop, Budatoren en de paardenstallen van het Broelmuseum in het centrum van Kortrijk terugvinden.

De beurs pakt ook uit met een nieuw informatiesysteem, waarbij je niet met zware zakken vol catalogi moet rondsleuren. Als bezoeker krijg je immers een unieke visitors pass die dienst doet als een digitaal opslagsysteem en waardoor je informatie die voor jou interessant is gemakkelijk kan meenemen.

Interieur 2012 loopt van 20 tot 28 oktober in Kortrijk Xpo. Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober vindt het openingsweekend plaats, maandag 22 en dinsdag 23 oktober zijn zijn voorbehouden voor professionele bezoekers. Meer info over de beurs vind je hier.

Gepubliceerd op : 24 juli 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (2) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (6802)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (2) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (6802) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
beursnieuws

laatste nieuws in verlichting

meer nieuws in verlichting
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor