nieuws

Langdurige versheid in hedendaags design bij Whirlpool

Met ABSOLUTE brengt Whirlpool een reeks koelkasten en diepvriezers op de markt die met hun minimalistische vormen en stijlvolle gebruikersinterfaces het moderne keukenbeeld in de verf zetten. Hun extra zintuig voor versheid is dan weer slechts één van de vele intelligente technologieën die hun technologische superioriteit kracht bijzet.

Minimalistische vormen, een strakke geometrie en licht gewelfde deuren, zo is het nieuwe design ABSOLUTE van Whirlpool kort te omschrijven. De nieuwe gebruikersinterfaces vormen een aantrekkelijke blikvanger, maar zijn boven alles interactief en zeer goed leesbaar. De handgrepen kregen vervolgens een hoogwaardige metalen afwerking mee. Bepaalde toptoestellen zijn daarenboven voorzien van handgrepen uit ProTouch inox, een hoogwaardige staalsoort met een koele, blauwachtige tint en een geborsteld oppervlak dat minder gevoelig is voor vingerafdrukken.

De toestellen zijn bovendien ook op technologisch vlak hoogvliegers. Hun missie? De ideale bewaaromstandigheden voor jouw levensmiddelen creëren en de versheid ervan tot vier keer langer behouden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke 6th Sense Fresh Control technologie, die zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid opmeet en aanpast in de hele ruimte. Het toestel zal in functie hiervan ook na een stijging of daling van de temperatuur, bijvoorbeeld na het openen van de koelkastdeur, de oorspronkelijke temperatuur tot vijf keer sneller herstellen dan een andere koelkast.

Een Activ0° vak voor vlees en vis - Bepaalde toestellen zijn ook uitgerust met een Activ0° vak, dat een constante temperatuur van ongeveer 0°C aanhoudt door middel van een speciaal ventilatiesysteem en dubbele sensoren. Het nulgradenvak creëert de ideale omstandigheden voor het bewaren van vis of vlees. Heb je die op een bepaald moment niet in huis, dan kan je de lade voor groeten en fruit gebruiken en de temperatuurhandhaving uitschakelen.

Antibacteriële filter voor bescherming van uw voedsel - Het toestel is eveneens uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en bacteriën te verwijderen.

WTV 4597 NFC IX < € 799
WME 1899 DFC IX < € 849
WVE 1899 NF IX < € 899
WBV 3398 NFC IX < € 899
WBV 36992 NFC IX < € 999
Gepubliceerd op : 14 juli 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6781)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6781) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :