nieuws

Miele optimaliseert onderbouwdampkappen

Wie zijn dampkap onder een kast moet monteren, heeft vaak niet echt bijster veel keuze. En stijlvol is het aanbod ook alweer niet echt. De nieuwste generatie onderbouwdampkappen van Miele voldoet daarentegen wel aan alle verwachtingen. Zowel op esthetisch als functioneel vlak.

Ongeacht of het nu om een bewuste of onbewuste keuze gaat, keukens met keukenkasten boven de kookplaat vereisen een onderbouwdampkap. Maar vaak besteden fabrikanten van dampkappen niet bijster veel aandacht aan het design van deze betrekkelijk goedkopere toestellen. Miele niettemin wel.

Het Duitse merk introduceerde immers een zeer stijlvol gestileerde onderbouwdampkap en een aantal telescopische onderbouwdampkappen die helemaal onzichtbaar onder de kast kunnen worden weggewerkt. Ruimte besparen in de keuken door extra hangkasten te voorzien, hoeft voortaan dus niet langer gepaard te gaan met esthetisch - én functioneel - minderwaardige afzuigsystemen.

De rechthoekige onderbouwdampkap DA 1160 is voorzien van een zeer minimalistische vormgeving, die werkelijk alle keukenstijlen eer aandoet. Het bedieningspaneel is immers onzichtbaar weggewerkt. Het toestel is daarenboven ook voorzien van efficiënte vetfilters met maar liefst tien lagen die over een ruim oppervlak verspreid zijn voor een optimaal afzettingsoppervlak. De RVS vetfilters mogen in de vaatwasser gewassen worden. Achter de vetfilter zit ook een vlak en gesloten paneel - CleanCover - waarachter de motoronderdelen en bekabeling weggestopt zitten. Hierdoor kan je ook de achterkant van de dampkap reinigen zonder je te snijden aan scherpe kantjes of met de bedrading in contact te komen. Het toestel is in briljantwit, donkerbruin en roestvrij staal verkrijgbaar. Het roestvrijstalen exemplaar is er in twee verschillende breedtes: 60 en 100 cm.

De telescopische dampkappen DA 3360, DA 3460 en DA 3490 kunnen dan weer onzichtbaar worden weggewerkt dankzij het innovatieve drop-downsysteem, waarmee de dampkap volledig achter de kast wegvalt en bij gebruik eenvoudig uitgeschoven wordt. Wanneer het toestel ingeschakeld is, is enkel de smalle roestvrijstalen lijst zichtbaar. Er zijn twee formaten beschikbaar: 60 en 90 cm. De DA 3590 is zeer dun met zijn hoogte van 14 mm.


DA 1160 < € 359
DA 1160 (RVS) < € 399
DA 1100 < € 479
DA 3360 < € 469
DA 3460 < € 599
DA 3460 EXT < € 569
DA 3490 < € 749
DA 3490 EXT < € 719
DA 3590 < € 999
DA 3590 EXT < € 969
Meer nieuwigheden:
MIELE
dampkap
Gepubliceerd op : 10 juli 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
Nieuwigheden
Bosch : DHU965EL
Bosch
DHU965EL
< € 479
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6771)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6771) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :