nieuws

Liebherr lanceert inbouw koelvriescombinatie A+++

Liebherr heeft altijd al geïnvesteerd in energiezuinige toestellen, maar sinds kort kan het een extra energiezuinige realisatie op zijn conto schrijven. Het brengt namelijk de allereerste ingebouwde koelvriescombinatie met energieklasse A+++ op de markt.


Liebherr lanceert inbouw koelvriescombinatie A+++




Vrijstaande koelvriescombinaties en koelkasten met energieklasse A+++ waren er al in het assortiment van Liebherr. Niets nieuws aan de horizon dus. Maar een ingebouwde koelvriescombinatie in deze energieklasse was er vooralsnog niet. De koelvriescombinatie - ICP3026 - is dan ook het zuinigste toestel binnen zijn specifieke categorie.

Een koelvriescombinatie uit de energieklasse A+++ verbruikt in vergelijking met een soortgelijk toestel uit de energieklasse A tot 60% minder energie. Dat is heel wat. Vergelijken we daarenboven het jaarlijks energieverbruik van deze A+++ (159 kWh) met een identiek toestel uit de klasse A+ (318 kWh), dan is er opnieuw duidelijk een groot verschil merkbaar. Wie op zijn energieverbruik wil besparen, kan dus wel degelijk het verschil maken met zijn koelkast.

Liebherr kon deze energiebesparing realiseren dankzij de inzet van moderne elektronica in combinatie met zeer efficiënte koelsystemen. Het toestel is bovendien ook voorzien van twee volledig gescheiden koelsystemen - DuoCooling - waardoor de temperatuur in de beide zones nauwkeurig en onafhankelijk van elkaar kan worden ingesteld. De MagicEye besturing zorgt er vervolgens voor dat de geselecteerde temperatuur nauwkeurig wordt aangehouden.

Het koelgedeelte van de koelvriescombinatie is uitgerust met Comfort GlassLine deurvakken met flessen/conservenhouders, gesatineerde draagplateaus van veiligheidsglas en twee groenten/fruitladen. Dankzij de SuperCool functie kunnen verse producten sneller afgekoeld worden. Inhoud koelgedeelte: 200 L.

Het diepvriesgedeelte van het toestel is uitgerust met SmartFrost. Hierdoor zal er zich minder ijsvorming op de wanden voordoen en kan je het toestel sneller ontdooien en gemakkelijker schoonmaken. Alle glazen tussenplateaus en schuifladen zijn bovendien gemakkelijk uitneembaar. Inhoud vriesgedeelte: 81 L.

ICP 3026 < € 1459
Meer nieuwigheden:
LIEBHERR
koelkast inbouw
Gepubliceerd op : 16 juni 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6744)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6744) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :