nieuws

Novy vult ProCook aan

Novy presenteerde in 2011 voor het eerst ProCook, drie professionele keukentoestellen die jouw culinaire kunsten naar professionele hoogtes voert. Het Belgische merk voegt daar dit voorjaar nog een nieuw ovengamma aan toe, zodat jouw ProCook toestellenwand aan alle mogelijke verwachtingen kan voldoen.

Met ProCook introduceerde Novy vacuümkoken in onze amateurkeukens. Het driedelige gamma, dat uit een gastronomische combistoomoven, snelkoeler en vacuümlade bestaat, wordt nu aangevuld met een uitgebreid ovengamma. Van compact tot XL, van een warmhoudlade tot een espressomachine … Novy heeft aan alles gedacht.

De basistoestellen voor alledag - Binnen dit vernieuwde gamma zijn maar liefst vijf nieuwe multifunctionele ovens beschikbaar. De allereerste compacte oven (2930) met een breedte van 45 cm is vormgegeven in exact hetzelfde design als de oorspronkelijke toestellen: zwart glas afgewerkt met inox en voorzien van een zeer smaakvolle tiptoetsbediening die in uitgeschakelde modus onzichtbaar is. Een sterk staaltje minimalisme. Het toestel beschikt over tien verschillende kookfuncties. Het grote broertje van het vorige ovenmodel (1912) heeft een breedte van 60 cm en is daarbovenop uitgerust met pyrolyse.

Gebruikers met een voorkeur voor een meer conventionele bediening met draaiknoppen, vinden natuurlijk ook hun gading bij ProCook. Beide toestellen (2910/2911) zijn uitgerust met een eenvoudige bediening met draaiknoppen en zijn 60 cm breed. Het allereerste toestel beschikt over negen kookfuncties, het tweede over twaalf en deze laatste is bovendien ook nog voorzien van pyrolyse. Zie je het liever wat groter? Er is ook een toestel (2914) dat maar liefst 90 cm breed is en een oveninhoud van 79 liter herbergt. Meer dan genoeg ruimte dus voor jouw ovenschotels of heerlijke bakprobeersels. De bediening gebeurt aan de hand van verzinkbare toetsen in combinatie met tiptoetsen.

De toestellen met net dat beetje meer - Hobbykoks met iets meer eisen op het verlanglijstje, moeten zeker een kijkje nemen naar de gastronomische ovens en stoomovens. Dankzij de voorgeprogrammeerde recepten van de gastronomische ovens kan je immers met een gerust hart achterover leunen en vertrouwen op de ongebreidelde kunsten van het toestel. Met een andere toestel (2913) beschik je over 30 voorgeprogrammeerde recepten en de mogelijkheid om zelf recepten te programmeren. Het gaat hier om een multifunctionele oven met 12 kookfuncties en pyrolyse.

Er is echter ook een gastronomische combistoomoven (2912) beschikbaar. Dit toestel kan dienst doen op 50 voorgeprogrammeerde recepten, speciale functies voor vacuümgaren en een voedselsonde voor een exacte temperatuurcontrole. Maken we de sprong naar de stoomovens, dan komen we bij de 2920 terecht. Met deze stoomoven is het mogelijk om zowel gerechten te stomen als te grillen. De warmhoudlade (2960) en espressomachine (29652) vervolledigen uiteindelijk het gamma. Een muur vol professionele toestellen: Novy maakt het waar.


2930 < € 1229
2912 < € 1179
2910 < € 929
2911 < € 1029
2914 < € 1849
2913 < € 1299
2912 < € 1179
2920 < € 1179
2960 < € 499
2952 < € 1959
Gepubliceerd op : 4 juni 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6724)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6724) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :