nieuws

Greeploze keukens bij Santos

Santos heeft een voorliefde voor greeploze keukens. Dat bevestigde het Spaanse merk eens te meer op Eurocucina, waar het twee nieuwe greeploze keukens presenteerde: Umbra en Intra. Die wisten met hun onvervalste eenvoud het bezoekerspubliek met verve te overtuigen.

Het Spaanse keukenmerk Santos plaatste tijdens Eurocucina twee keukens in de kijker. De beide keukenmodellen - Intra en Umbra - zijn voorzien van gladde fronten zonder greep die in het meubilair lijken te versmelten. De vormgeving van de keukens kenmerkt zich door een uitgesproken helderheid en onvervalste eenvoud.

De keukenopstelling van de ‘Intra’ kan als L-vormig opgevat worden, maar de korte zijde is niet in een hoek tegen een muur geplaatst. Deze zijde vervult een rol als ‘schiereiland’, dat als buffer tussen de keukenruimte en de woonruimte kan opgetrokken worden. In het eiland zitten alle spoelfuncties vervat, de kookfuncties zijn daarentegen in de wandopstelling geplaatst. Het einde van het eiland is van een barelement voorzien.

Fans van een keukeneiland zijn waarschijnlijk net iets meer te vinden voor de keuken ‘Umbra’. Deze greeploze keuken is dan weer opgebouwd uit een hoge wandkast in combinatie met een kookeiland. In de wandkast zitten alle elektrische toestellen verwerkt, terwijl het keukeneiland zowel de spoelfuncties als de kookfuncties herbergt. De antracietgrijze kastfronten vormen een interessant contrast met het helderwitte keukenwerkblad en tafelblad. De tafel vormt een esthetisch verlengde van het keukeneiland. Koken, eten, leven, ... alles speelt zich in deze keuken af op enkele luttele vierkante meters.

Meer nieuwigheden:
keukens
Gepubliceerd op : 22 mei 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6706)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6706) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 6 volgende >>

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :