varia

WattPlus lanceert twee stroomproducten voor de gezinnen.


Energieleverancier WattPlus lanceert twee stroomproducten voor de gewone gezinnen. Met ingang vanaf 1 juli 2003, wanneer de liberalisering van de elektriciteitsmarkt een feit is, kunnen huishoudens kiezen voor het tarief WattGroen, dat enkel uit duurzame stroom bestaat, en het tarief WattStroom, de gewone grijze stroom maar met een tarief dat zo'n 10% lager ligt dan de gangbare stroomprijs.

WattPlusWattGroen of WattStroom?
Het Watt Groen tarief bestaat voor 100% uit duurzaam opgewekte stroom, energie dus afkomstig van wind, zon, waterkracht of biomassa. Op dit moment is er in Vlaanderen nog niet genoeg duurzame energie, en wordt deze groene stroom ingevoerd vanuit Nederland. WattStroom is een grijs stroomproduct dat eveneens wordt geïmporteerd vanuit Nederland en voor 8% is opgewekt uit duurzame productie.

Aantrekkelijke lanceringstarieven
WattPlus grijpt Batibouw 2003 aan om een aantrekkelijk lanceringsaanbod voor WattGroen te doen. Naast een vaste vergoeding van 50 euro per jaar hanteert het bedrijf een dagtarief van 13,83 cent per kilowattuur (kWh). Consumenten die kiezen voor het tweevoudige tarief betalen per kWh overdag 13,83 cent en 's nachts 6,89 cent. Met deze tarieven is WattPlus een goede tien procent goedkoper dan de gangbare prijzen van grijze stroom.

Groene consument
Volgens André Jurres, oprichter en gedelegeerd bestuurder van WattPlus, is de consument bereid om te kiezen voor groene stroom en zo iets te doen voor het milieu. Hij haalt het Nederlandse voorbeeld aan waar op 18 maanden tijd reeds 1,2 miljoen huishoudens voor groene stroom kozen.

Actieve campagne
De producten en contracten worden aan de verbruikers voorgesteld op Batibouw 2003. Het is ook de start van een campagne via een 500-tal verdeelpunten in Vlaanderen, waaronder telefoon- en elektrawinkels. Het bedrijf WattPlus is sedert april 2002 actief op de Belgische elektriciteitsmarkt en sinds kort een volle dochter van het Nederlandse Essent.

Lees meer over energieleveranciers

Meer nieuwigheden:
leverancier van elektriciteit
Gepubliceerd op : 25 februari 2003 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=9 and a.id not in (669)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=9 and a.id not in (669) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia

laatste nieuws in installatie

meer nieuws in installatie
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor