nieuws

Verjongingskuur voor Everhot

Verzot op klassieke fornuizen die jouw keuken gedurende de ganse dag in een aangename warmte hullen? De Engelse charme van de EVERHOT 120i betovert elke liefhebber van de cottagestijl. En wat meer is, het toestel biedt ook de meest recente technologieën aan zodat we het allerbeste van vroeger en nu kunnen verenigen.

Koken op het fornuis en tegelijkertijd de keuken verwarmen, het lijkt niet meer van deze tijd. Maar dat klopt niet. De Engelse fornuizen van Everhot doen het immers nog steeds meer dan goed. En de tijd is er bij wijlen niet blijven stilstaan, want de fabrikant voorzag zijn meest recente ontwikkeling, de EVERHOT 120i, van een inductiekookplaat met drie kookzones, die je fijntjes onder een deksel kunt vermommen.

De EVERHOT 120i is uitgerust met vier gietijzeren deuren voor een perfect uitgebalanceerd beeld. Achter de deuren zitten drie ovens verborgen: een conventionele oven met onder/bovenwarmte, een heteluchtoven en een derde oven die een handig extraatje vormt wanneer een grote groep voor de lunch komt aanwaaien. De vierde deur herbergt het bedieningssysteem van het fornuis. Hiermee kan je de temperatuur van elke oven en kookoppervlak wijzigen, zonder daarbij de temperatuur van andere zones te beïnvloeden.

Anno 2012 zijn ook ecologische vraagstukken natuurlijk nooit veraf. En hoewel deze fornuizen veeleer als energievreters aanzien worden, slaagt Everhot er dankzij ECO Control in om het elektriciteitsverbruik aanzienlijk te verminderen. Per week verbruikt dit toestel in normale omstandigheden* 85 KWh. Weinig is dit niet, maar weet dat fornuizen van concurrerende merken het einde van de week vaak afklokken op 200 KWh. Met ECO Control is het namelijk mogelijk om het fornuis in slaapstand onder te dompelen, waardoor de temperatuur daalt tot op een nader bepaalde temperatuur.

*Onder normale omstandigheden wordt verstaan dat het fornuis tussen negen uur 's morgens en vijf uur 's namiddags in slaapmodus geplaatst wordt.

Prijzen zijn niet bekend.

Meer nieuwigheden:
EVERHOT
fornuis
Gepubliceerd op : 15 mei 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
Nieuwigheden
Esse : 990 EL elektrisch fornuis  lava
Esse
990 EL elektrisch fornuis lava
< € 9450
Esse : CAT gasfornuis Lavender
Esse
CAT gasfornuis Lavender
< € 8150
Esse : 990 EL elektrisch fornuis Royal Blue
Esse
990 EL elektrisch fornuis Royal Blue
< € 9450
Esse : CAT gasfornuis Powder Blue
Esse
CAT gasfornuis Powder Blue
< € 8150
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6686)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6686) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :