nieuws

Bowers & Wilkins breidt Mini Theatre Serie uit met MT-60D en MT-50

Het compacte home cinema-systeem Mini Theatre werd zo'n zes jaar geleden gelanceerd. Met de introductie van de MT-60D en MT-50 wil Bowers & Wilkins de serie in een modern jasje steken.

De nieuwe Mini Theatre Serie bevat twee systemen: MT-60D en MT-50. Beide hebben de M-1 luidsprekers als basis, maar worden aangevuld door verschillende subwoofers. De MT-60D wordt uitgerust met de nieuwe PV1D subwoofer. Verder bestaat dit systeem uit verbeterde units en een krachtige 400 Watt-versterker voor een goede geluidskwaliteit. De MT-50-opstelling combineert de M-1-luidspreker met de ASW608 subwoofer.

Bovendien kreeg de M-1 een nieuw ontwerp mee, waarbij de tweeter verbeterd werd, nieuwe drive units geïnstalleerd werden en de wisselfilters voor een goede spreiding van het geluid zorgen, waardoor een volwaardige stereoklank bekomen wordt. Met de verstelbare beugel kan je de luidspreker in verschillende posities bevestigen, zodat je het systeem kan aanpassen op je persoonlijke noden. Tegelijkertijd kan je er dankzij de muurbeugel voor opteren om de compacte M-1 speakers aan de muur of aan het plafond te hangen.

De gloednieuwe PV1D subwoofer is uitgerust met het digitale platform van de DB-1 subwoofer van Bowers & Wilkins en heeft verbeterde drivers en versterkers meegekregen. Het toestel is ook voorzien van een oled-display, waarmee je op een snelle en overzichtelijke manier toegang hebt tot het menu. De subwoofer kreeg al vier vooraf ingestelde EQ-combinaties mee die de weergave van muziek of film verbeteren. Dankzij de nieuwe Bowers & Wilkins SubApp-software wordt het zelfs mogelijk om vanuit je luisterpositie de PV1D optimaal in te stellen en te configureren. Je hoeft daarvoor enkel een Windows-computer via USB op het toestel aan te sluiten.

De M-1 luidspreker en de PV1D- en ASW608 subwoofer zijn in een compleet MT-60D of MT-50 systeem verkrijgbaar, maar kunnen ook apart aangekocht worden. Alle producten zijn beschikbaar in mat zwart of mat wit.

MT-60D < € 2725
MT-50 < € 1575
M-1 (per stuk) < € 225
PV1D < € 1600
ASW608 < € 450
M-1 stands < € 150
BOWERS & WILKINS
Meer nieuwigheden:
luidspreker
home cinema set
Gepubliceerd op : 7 april 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (6601)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (6601) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN AUDIO / HIFI :