nieuws

Voor elke verfklus het juiste toestel bij Bosch

Bosch lanceert met de PPR 250 elektrische verfroller en het PFS 150 E fijnspuitsysteem twee nieuwe apparaten die speciaal ontwikkeld zijn om muren te verven.

Het is weer lente en naar goede gewoonte hoort daar een grote schoonmaak bij. Voor velen is het begin van de lente echter ook het startschot voor het uitvoeren van allerlei klusjes, zoals de tuin een make-over geven of de woonkamer van een nieuw kleurtje voorzien.

Snel en zonder geklieder muren verven is echter niet iedereen gegeven, en daarom komt Bosch met twee nieuwe verfmachines waarmee je zowel voor grote oppervlakken als voor de fijne afwerking over een passend toestel beschikt.

De PPR 250 is namelijk vooral geschikt om grote, egale oppervlakken, zoals muren en plafonds, te verven. Bovendien hoef je niet bang te zijn om druppels op de vloer te morsen, want de verf gaat immers rechtstreeks naar de verfrol via een slang. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kan je zelfs kiezen hoeveel verf je wil gebruiken, zodat je niet onnodig veel verf verbruikt. De machine is bovendien zo ontworpen dat de verf egaal verspreid wordt over de rol, wat uiteraard voor een mooi resultaat zorgt. Bosch voorziet standaard een kwaliteitsrol voor het toestel, maar de PPR 250 is ook compatibel met verfrollen van andere merken met een standaardformaat. Ook het type verf dat je met het apparaat gebruikt kan je zelf kiezen, zolang het om een verfsoort op waterbasis gaat.

De PFS 150 E WALLPaint is dan weer ideaal om oneffen muren en moeilijk te bereiken plekjes van een kleur te voorzien. Dit verfpistool beschikt immers over een EasyJet-sproeiknop die je zowel in horizontale als verticale richting kan aanpassen om heel gedetailleerd te kunnen werken. Bovendien zorgt de SprayControle-technologie met zijn lagedruksysteem voor een correcte dosering van de verf, waardoor je geen problemen ondervindt bij het aanbrengen van de verf. Ook met dit toestel kan je allerlei soorten verf op waterbasis gebruiken. Met een optioneel accessoire, kan je met de PFS 150 E ook meubels lakken en vernissen.

Beide toestellen, en bijhorende accessoires, zijn vanaf april van dit jaar verkrijgbaar.

PPR 250 < € 149
PFS 105 E WALLPaint < € 219
Meer nieuwigheden:
BOSCH GEREEDSCHAP
verfspuitpistool
Gepubliceerd op : 4 april 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=10 and a.id not in (6594)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=10 and a.id not in (6594) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 4 volgende >>

laatste nieuws in gereedschap

meer nieuws in gereedschap
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor