nieuws

Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Iedereen kan koken met de i-Bake

Iedereen kan koken met de i-Bake

Huishoudtoestellen worden steeds slimmer en bijgevolg hoeven we ook in de keuken steeds minder zelf te doen. Met de i-Bake van Pelgrim kan dan ook iedereen zijn favoriete gerechten klaarmaken, en daarvoor hoef je niet eens over de kwalificaties van een sterrenkok te beschikken.

Pelgrim voegt de i-Bake aan zijn ovengamma toe, een oven met een geavanceerd keuzemenu, waarin 65 voorgeprogrammeerde recepten voor ovengerechten zijn opgeslagen. De redder in nood voor alle keukenklunzen die er altijd wel in slagen om een uitgedroogde braadkip of een enigszins zwartgeblakerd gebraad uit de oven tevoorschijn te toveren. Want ... de oven neemt jou al het werk uit handen.

Opvallend is het unieke aanraakscherm, waarbij je met één vinger door de verschillende menu's kan swipen, net zoals je dat op een tablet of smartphone zou doen. Deze gerechten zijn ingedeeld in categorieën (zoals verschillende soorten vlees, gegrilde vis, gebakken aardappelen, brood, pizza, gebak, koekjes en ga zo maar door), zodat je snel het recept naar keuze vindt. Het menu van de i-Bake bestaat vervolgens uit vier slimme keuzemogelijkheden, die je op het display kan aflezen.

  • SIMPLEbake is een keuzemenu waarin eenvoudige recepten voorgeprogrammeerd staan. Je hoeft enkel een recept te kiezen en de oven stelt zelf de temperatuur, ovenfunctie en bereidingstijd in. Heb je bijvoorbeeld zin in een snelle pizza, kan je met een tweetal drukken het bakproces starten.
  • De AUTObake-functie geeft je dan weer keuze uit 65 verschillende voorgeprogrammeerde gerechten, inclusief volledig automatisch gestuurde bakprogramma's, oventemperatuur en ovenfuncties. Op die manier kan je met slechts een paar handelingen een volledig gerecht maken. Ga je een lekker stuk gebraden rundsvlees klaarmaken voor een etentje, hoef je bij AUTObake enkel de hoeveelheid vlees, de garingsgraad en de gewenste eindtijd instellen. De oven berekent daarna zelf de exacte temperatuur en de tijd die nodig is om het vlees te garen. Bovendien voorziet de i-Bake handige tips voor de voorbereiding en de kruiding van je gerechten.
  • PRObake is dan weer ideaal voor als je zelf het bakproces wil aansturen. Bij deze optie kies je zelf een van de negen ovensystemen, de temperatuur, het gewicht en de baktijd en bepaal je zelf hoe je een ovengerecht wil bereiden. STEPbake gaat daarin nog een stapje verder en maakt het mogelijk om de temperatuur stapsgewijs in te stellen. Zo kan je een appeltaart bijvoorbeeld de eerste 50 minuten op 160 graden bakken en vervolgens automatisch overschakelen naar 175 graden.
  • Staat je favoriete gerecht toch niet in het keuzemenu, kan je dat volledig zelf toevoegen met de MYbake-functie, dat plaats biedt aan maar liefst 120 persoonlijke favorieten.
Naast het intuïtieve baksysteem komt de i-Bake met enkele handige extra's, zoals een ontdooifunctie, snel voorverwarmen en een programma om je borden te verwarmen. Bovendien komt de oven met een kernthermometer, ideaal voor de bereiding van bijvoorbeeld vis. Plaats de thermometer eenvoudig in het gerecht en lees op het ovendisplay de bereidings- en kerntemperatuur af. Wanneer het gerecht de gewenste kerntemperatuur bereikt heeft, schakelt de oven automatisch uit. De Aquaclean-technologie zorgt dan weer voor een stoomreiniging zonder chemische schoonmaakmiddelen. Niet enkel beter voor het milieu en voor je toestel, maar ook een pak gezonder!


OKW599 < € 1699
PELGRIM
Meer nieuwigheden:
oven
Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Iedereen kan koken met de i-Bake


Gepubliceerd op : 1 april 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Keukennieuws vanop Batibouw 2012

Op Batibouw tonen de bekendste keukenbouwers en elektrofabrikanten van ons land naar goede gewoonte opnieuw hun meest recente innovaties. Rustiek keukenmeubilair in fel contrast met strak en minimalistisch, iedere designliefhebber vindt er zijn gading. En in die gloednieuwe keuken horen uiteraard ook de meest performante toestellen. Een overzicht.Keukennieuws vanop Batibouw 2012select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :