nieuws

Dossier Batibouw 2012: installatie en verlichting : Pulsa 800: nieuwe generatie nagelapparaten op drijfstof

Pulsa 800: nieuwe generatie nagelapparaten op drijfstof

Pulsa 800 was de absolute primeur van het merk Spit-Paslode op Batibouw 2012. Dit snoerloze nagelapparaat op gaspatronen heeft een automatische in- en uitschakeling en een handige gas- en accu-indicator zodat je meteen weet of je de klus nog kan klaren.


Pulsa 800: nieuwe generatie nagelapparaten op drijfstof
Dankzij het unieke 'start & go' systeem, met automatisch in- of uitschakelen, is Pulsa 800 steeds gebruiksklaar en bespaar je energie. In 25 minuten kan je de batterij zo opladen dat er tot 500 bevestigingen mogelijk zijn. Volledig opgeladen is de accu goed voor 3000 bevestigingen.

De Pulsa 800 vergt bovendien tot driemaal minder onderhoud: Spit-Paslode maakt zich sterk dat een eerste onderhoud pas nodig is na 20.000 bevestigingen. Door zijn specifieke vormgeving kan je zelfs in de kleinste hoeken werken. De diepte is eenvoudig in te stellen en het neusstuk eveneens makkelijk te verwijderen.

De Pulsa 800 is verkrijgbaar in drie versies. De Pulsa 800E mikt met z’n speciale neus voor clipsen op de installateur en elektricien. De Pulsa 800P is speciaal aangepast voor het bevestigen van MetalStud op beton. Tot slot is er de Pulsa 800P+ voor de algemene aannemer met een slagkracht die geschikt is voor het bevestigen op hout, lood, enzovoort.

Bovendien biedt Spit-Paslode een totale garantie van drie jaar: dat betekent dat alle onderhoud en herstellingen volledig gratis zijn tijdens deze periode. Tot 30 april geldt een speciale introductieprijs (excl. BTW): 799 euro voor de Pulsa 800E en 800P, en 849 euro voor de Pulsa 800P+.

Meer nieuwigheden:
spijkerpistool
Dossier Batibouw 2012: installatie en verlichting : Pulsa 800: nieuwe generatie nagelapparaten op drijfstof


Gepubliceerd op : 17 maart 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Batibouw 2012: installatie en verlichting

Ook op het vlak van installatie en verlichting kon je op Batibouw 2012 de laatste nieuwigheden op de markt ontdekken. Zoals nieuwe schakelaars, video- en parlofonie en uiteraard de nieuwste led-verlichting.Dossier Batibouw 2012: installatie en verlichtingselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6484 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6484 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in gereedschap

meer nieuws in gereedschap
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor