nieuws

Dossier Batibouw 2012: haarden en kachels : Houtkachel Gustav krijgt glamourbehandeling

Houtkachel Gustav krijgt glamourbehandeling

Kachelfabrikant Saey presenteerde op Batibouw 2012 drie nieuwe versies van zijn hippe houtkachel Gustav. Bezoekers van de stand kunnen uit één van de drie hun favoriet kiezen. Die kachel zal in productie gaan.

De drie voorgestelde modellen zijn allen deels gechromeerd, en kregen dan ook treffend de naam Gustav Chrome mee. Ze zijn een knipoog naar luxe en glamour.

De Gustav werd vorig jaar gelanceerd op Batibouw in een resem kleuren. De houtkachel voldoet nu al aan de strenger wordende wetgeving, met een hoog rendement van 81% en een erg lage uitstoot van CO en fijn stof. De zuurstof voor de verbranding wordt van buiten gehaald, bijna een must voor nieuwe luchtdichte woningen.

Naast Gustav Chrome lanceerde Saey op Batibouw ook nog twee andere nieuwigheden. De Emil IV (vanaf € 2595 excl. BTW) is een accumulatiekachel met stenen die tijdens het branden de warmte opnemen en deze achteraf langzaam afgeven. De kachel heeft een vermogen van 6 kW en net zoals de Gustav een rendement van 81%.

Bij het Italiaanse merk Superior, waarvan Saey de exclusieve distributie voor de Benelux verzorgt, is de pelletkachel Lia de nieuwste toevoeging in het gamma. Deze pelletkachel (vanaf € 2745 excl. BTW) is één van de meest compacte op de markt, met een diepte van slechts 27 cm. Het in- en uitschakelen gebeurt volautomatisch, terwijl een speciale nachtmodus de convectieventilator uitschakelt en dus het elektrische verbruik vermindert. De Lia heeft een vermogen van 8,5 kW en een rendement van 89,1%. Beschikbaar in wit of grijs.

Meer nieuwigheden:
SAEY
houtkachel
Dossier Batibouw 2012: haarden en kachels : Houtkachel Gustav krijgt glamourbehandeling


Gepubliceerd op : 16 maart 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Batibouw 2012: haarden en kachels

Gewoontegetrouw is Paleis 6 op Batibouw goed gevuld met allerlei aanbieders van kachels en haarden. In dit dossier een overzicht van de nieuwste modellen voor 2012.Dossier Batibouw 2012: haarden en kachelsselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6554 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6554 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in verwarming

meer nieuws in verwarming
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN VERWARMING :

kachels   haarden   verwarming