nieuws

Whirlpool kiest voor ecologische ovenreiniging

Whirlpool helpt ons besparen op onze energiefactuur. Zijn allernieuwste 6th Sense oven is immers voorzien van een uniek reinigingssysteem dat de job klaart in slechts 35 minuten, zonder het gebruik van detergenten en/of storende geurtjes. Bovendien hoef je het toestel ook niet meer voor te verwarmen.

Huishoudelijke toestellen moeten tegenwoordig bij voorkeur gebruiksvriendelijk, ecologisch én eenvoudig te reinigen zijn. Met die gedachte in het achterhoofd lanceert Whirlpool zijn 6th Sense oven met het unieke reinigingssysteem Starclean-technologie, die het reinigen van de oven niet enkel vergemakkelijkt maar in tegenstelling tot de reeds wijdverspreide pyrolyse ook energiezuiniger maakt.

Starclean? Dankzij de gemakkelijk te reinigen antikleeflaag op de ovenwanden en het unieke reinigingsprogramma op basis van stoom verwijder je spatten en voedselresten in een wip. Na het korte reinigingsprogramma zal de stoom immers op het vuil ingewerkt zijn, waardoor je het met een vochtige spons zo kan wegvegen. De unieke nanotechnologie op de deur zorgt er ook hier voor dat eventuele restjes in één sponsbeweging weggehaald kunnen worden.

Dit reinigingsprogramma voltooit zijn volledige cyclus op 90°C in niet meer dan 35 minuten, en dit uiteraard zonder het gebruik van detergenten en zonder storende geurtjes, die achteloos in de ruimte blijven hangen. Maken we hier opnieuw de vergelijking met het pyrolysesysteem*, dan zien we onmiddellijk dat een volledige pyrolysecyclus gemiddeld twee tot drie uur in beslag neemt. En dat de temperaturen tot 500°C zullen oplopen. In minder dan een kwart van de tijd klaart Starclean dus de klus, en realiseert zo een elektriciteitsbesparing van 97%.

Ready2Cook? Maar Whirlpool gaat nog een stapje verder. Dankzij het krachtige convectiesysteem Ready2Cook hoef je de oven ook nooit meer voor te verwarmen. Hierdoor slaag je er niet enkel in om een energiebesparing van maximaal 20% te realiseren, maar je wint er bovendien ook tijd mee. Want wachten tot de oven is voorverwarmd vooraleer de pizza of ovenschotel er in mag, is voltooid verleden tijd.

Cook3? Het convectiesysteem maakt het mogelijk om op drie niveau’s drie verschillende gerechten klaar te maken. De hete lucht circuleert op elk niveau apart zodat de verschillende smaken en aroma's zich niet vermengen, maar de warmte wordt wel gelijkmatig verdeeld.

* In vergelijking met het pyrolysesysteem van Whirlpool

AKZM 837 IX < € 1099
Meer nieuwigheden:
WHIRLPOOL
oven
Gepubliceerd op : 16 maart 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6541)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6541) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :