nieuws

Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Plafonddampkap met meerdere randafzuigpanelen

Plafonddampkap met meerdere randafzuigpanelen

Plafonddampkappen zijn niets nieuws voor Miele. Maar op Batibouw presenteert het merk een plafondunit met meerdere randafzuigpanelen in plaats van één grote afdekplaat. Hierdoor is er minder kans op condensvorming en wordt de vetopname van de dampkap geoptimaliseerd.

Miele begeeft zich met zijn nieuwe plafonddampkap - DA 2905 - zeker niet op onbekend terrein. Het Duitse merk optimaliseert echter wel de werking van zijn esthetische weggewerkte toestellen, die een open, strak én hedendaags keukenbeeld bewerkstelligen. De plafondunit is daartoe voorzien van een efficiënte meerzonerandafzuiging met vier randafzuigpanelen.

Niet enkel de aanblik van de dampkap wijzigt hierdoor fundamenteel, ook de werking wordt in positieve zin beïnvloed. Zo zuigt het toestel de kookdampen zowel in het midden als aan de buitenkant aan, en zullen de vier vetfilters een betere vetopname realiseren. Doordat de luchtstroom dan weer gelijkmatig langs de verschillende panelen wordt weggezogen, daalt ook de kans op condensvorming. Druppels die na verloop van tijd naar beneden druppelen op het kookvlak behoren voorgoed tot het verleden.

De vier afzuigpanelen en de tienlagige vetfilters zijn bovendien zeer gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn zeer vlot verwijderbaar en vaatwasserbestendig. In tegenstelling tot de grote panelen van de andere plafondunits passen deze namelijk perfect in de onderste vaatwassermand. De dampkap is ook voorzien van vier high-power led-spots die een natuurlijk, warm licht verspreiden en voor een aanzienlijke energiebesparing zorgen. Eén spotje verbruikt slechts 2 watt per uur.

Het toestel wordt standaard geleverd met een handige afstandsbediening om de verlichting, de ventilatiestanden en de luchtafzuiging te bedienen. Maar het is daarentegen ook uitgerust met de communicatiemodule voor Con@ctivity, waardoor de plafonddampkap rechtstreeks kan communiceren met de kookplaat. Wanneer de kookplaat in werking is, zal de dampkap zichzelf hierdoor automatisch inschakelen. De dampkap is verkrijgbaar met glaspanelen en panelen in RVS. Werking met luchtafvoer, maar ook luchtcirculatie behoort tot zijn mogelijkheden.

Verkrijgbaar vanaf april.

DA 2905 < € 1899
DA 2905 EXT < € 1849
DRP 2900 inox < € 100
DRP 2900 glass < € 300
Meer nieuwigheden:
MIELE
dampkap
Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : Plafonddampkap met meerdere randafzuigpanelen


Gepubliceerd op : 8 maart 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Keukennieuws vanop Batibouw 2012

Op Batibouw tonen de bekendste keukenbouwers en elektrofabrikanten van ons land naar goede gewoonte opnieuw hun meest recente innovaties. Rustiek keukenmeubilair in fel contrast met strak en minimalistisch, iedere designliefhebber vindt er zijn gading. En in die gloednieuwe keuken horen uiteraard ook de meest performante toestellen. Een overzicht.Keukennieuws vanop Batibouw 2012select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

Nieuwigheden
Bosch : DHU965EL
Bosch
DHU965EL
< € 479
nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :