nieuws

Dossier Batibouw 2012: verwarming, koeling en ventilatie : Ook type C ventilatie bij Vasco

Ook type C ventilatie bij Vasco

Vasco introduceert op Batibouw nu ook een ventilatie-unit voor type C ventilatie. De C400 zorgt voor de afzuiging van vervuilde lucht in de natte ruimtes. Voor de toevoer van verse lucht dien je dan ventilatieroosters boven de ramen te voorzien.


Ook type C ventilatie bij Vasco
De zuinige en geluidsarme borstelloze gelijkstroomventilatoren van de C400 hebben een minimaal energieverbruik en de hele ventilatie-unit behoort, aldus Vasco, tot de stilste op de markt.

‘Silent Ventilation’ heet het bij Vasco: de nauwelijks hoorbare werking is niet alleen te danken aan de actieve geluidsisolatie, maar ook aan het Easyflow kanalensysteem dat zorgt voor een geruisloos transport van de lucht doorheen de woning.

Het luchtdebiet is traploos instelbaar van 100-400 m³/h bij 200 Pa. Bediening gebeurt via een 3-standenschakelaar, terwijl er 2 luchtkanaalaansluitingen zijn van 150 mm en drie van 125 mm.

Vorig jaar op Batibouw lanceerde Vasco al een balansventilatiesysteem, de D400, voor aan- en afvoer van lucht met warmterecuperatie.

Meer nieuwigheden:
VASCO
ventilatie-units
Dossier Batibouw 2012: verwarming, koeling en ventilatie : Ook type C ventilatie bij Vasco


Gepubliceerd op : 21 februari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Batibouw 2012: verwarming, koeling en ventilatie

In dit dossier bundelen we al het laatste nieuws op het vlak van verwarming, koeling en ventilatie op Batibouw 2012. Warmtepompen, kachels, haarden, radiatoren of ventilatiesystemen. Ze passeren allen de revue.Dossier Batibouw 2012: verwarming, koeling en ventilatieselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6447 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6447 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in klimatisatie / airco

meer nieuws in klimatisatie / airco
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor