nieuws

Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : V-Zug lanceert combistoomoven met vaste wateraansluiting

V-Zug lanceert combistoomoven met vaste wateraansluiting

V-Zug is een echte referentie op het vlak van performante combistoomovens. Op Batibouw presenteert het Zwitserse merk dan ook voor het eerst een combistoomoven mét vaste wateraansluiting. Je hoeft met andere woorden nooit meer het waterreservoir op te vullen, het water wordt automatisch aan/afgevoerd.

V-Zug voorziet zijn nieuwste generatie combistoomovens van een vaste wateraansluiting. Hierbij wordt de oven rechtstreeks op de waterleiding aangesloten, zodat je het waterreservoir niet altijd dient op te vullen voor gebruik. Er is bijgevolg telkens vers water voorhanden voor het opwekken van de stoom. Het restwater kan ook meteen afvloeien, en komt niet meer in de bijhorende opvangplaat terecht.

Er is daarenboven nog een bijkomende functie op het toestel voorzien, namelijk de stoomreductie. De oven kan met één druk op de knop alle stoom uit de ovenruimte aflaten, zodat je zonder gevaar de oven kunt openen om ingrediënten aan het gerecht toe te voegen. Wanneer het stoomprogramma is afgelopen, zal het toestel bovendien automatisch de stoom verwijderen.

Daarnaast beschikt het toestel natuurlijk ook over alle functionaliteiten van zijn voorganger. Er zijn heel wat exclusieve functies voorhanden, die jouw kookkunsten tot een professioneel niveau tillen. Zoals Regenereren - om bereide gekoelde of bevroren gerechten/producten opnieuw te verwarmen - Malsgaren - om automatisch de gewenste kerntemperatuur in jouw vlees/gebraad te bekomen op het gewenste tijdstip en AutoBraad - het programma dat je stap voor stap door het programma heen leidt.

Het gesofisticeerde programma GourmetStomen zal dan weer volledig autonoom de nodige stappen in de bereiding doorlopen, op basis van het gerecht dat jij selecteert. Het toestel is immers voorzien van tientallen voorgeprogrammeerde recepten die jij met één druk op de knop kunt activeren. De bijhorende temperatuursonde zal dan weer doorlopend de gewenste kerntemperatuur van het vlees controleren en weergeven op het display. Bovendien kan je zelf bepalen op welk tijdstip de gewenste kerntemperatuur moet bereikt zijn, en dit zonder gewicht, vorm, textuur e.d. in te geven. Inhoud: 51 L. Ontketen de meesterchef in jezelf, dankzij de Combi-Steam XSLF.

Combi-Steam XSLF < € 3349
Meer nieuwigheden:
V-ZUG
oven
stoomoven
Keukennieuws vanop Batibouw 2012 : V-Zug lanceert combistoomoven met vaste wateraansluiting


Gepubliceerd op : 5 februari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Keukennieuws vanop Batibouw 2012

Op Batibouw tonen de bekendste keukenbouwers en elektrofabrikanten van ons land naar goede gewoonte opnieuw hun meest recente innovaties. Rustiek keukenmeubilair in fel contrast met strak en minimalistisch, iedere designliefhebber vindt er zijn gading. En in die gloednieuwe keuken horen uiteraard ook de meest performante toestellen. Een overzicht.Keukennieuws vanop Batibouw 2012select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6368 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :