nieuws

Boretti voegt twee vaatwassers aan assortiment toe

Energiezuinig, stil en efficient, dat zijn de vaatwassers van Boretti. Het Italiaanse merk speelt zoals gewoonlijk in op luxe én ecologie, en biedt daarom twee toestellen aan die de beide eigenschappen in zich mee dragen.


Boretti voegt twee vaatwassers aan assortiment toe
Boretti staat synoniem voor weelde en draagt ook ecologie hoog in het vaandel. Het is dus niet zo verwonderlijk dat het merk enerzijds een luxueuze en anderzijds een groene vaatwasser op de markt brengt. De beide toestellen zijn overigens volledig integreerbaar, efficiënt, geluidsarm - 45 dB tot 47 dB - en voorzien van een zeer handige led-verlichting in de binnenkuip.

De eerste versie - BVW-652 - is uitgerust met een verstelbare, ruime bovenkorf en een comfortabele onderkorf met een extra rij bordensteunen achteraan die neergeklapt kunnen worden. In de onderste lade zit natuurlijk ook een bestekmandje vervat. Het toestel beschikt over vijf verschillende programma’s en vier temperaturen: 40/50/55/65°C. Geluidsniveau: 47 dB. Met uitgestelde starttijd. Ruimte voor 12 bestekken. Energieklasse: A.

De tweede versie - BVW-682 - is dan weer net wat ruimer, met ruimte voor 15 bestekken en voorzien van negen verschillende programma’s en vijf temperaturen: 30/40/50/60/70°C. Ook beschikt het toestel over een programma ‘halve belading, waarmee je slechts een half gevuld toestel kunt afwassen, ongeacht of de vuile vaat in de onderste of bovenste lade geplaatst is. De automatische functie zal dan automatisch de juiste instellingen gaan selecteren op basis van de vuilheidsgraad aan de hand van een ingebouwde sensor. Er is ook nog een 30 minutenprogramma dat wast op 40°C. Geluidsniveau: 45 dB. Energieklasse: A+.

BVW-652 < € 695
BVW-682 < € 850
Meer nieuwigheden:
BORETTI
vaatwasser inbouw
Gepubliceerd op : 1 februari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6454)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6454) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :