nieuws

Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer : Modulaire badkamermeubels bij Dedecker

Modulaire badkamermeubels bij Dedecker

Modulair badkamermeubilair laat je toe om volledig naar eigen smaak de meubels in je badkamer samen te stellen, afhankelijk van de aanwezige ruimte en de gewenste opbergruimte en uitstraling. Met Vario toont Dedecker op Batibouw 2012 zo’n modulaire reeks.

De badkamerreeks Vario neemt het modulaire aspect wel heel letterlijk. Zo zijn er ettelijke combinatiemogelijkheden van wand-, onder- en hangkasten met lade- en spiegelkasten, en dit telkens in verschillende hoogtes, dieptes en breedtes. Zo wil Dedecker een ruime markt bespelen, ongeacht de grootte van de badkamer en het feit of het om een nieuwbouw of renovatie gaat.

De serie Vario telt vier verschillende ontwerpen - Stip, Volt, Frame en Linea - elk met een eigen vormgeving en materiaalkeuze. Zo zijn de eerste twee greeploze ontwerpen, maakt Frame gebruik van een kaderdeur en inox of aluminium handgrepen, en is Linea de meest landelijke van de vier met fijne verticale lijnen.

Voor Volt en Linea hanteert Dedecker een nieuw plaatmateriaal: mdf met een poederlakafwerking, in één van acht aardse tinten. Poederlakken is een elektrostatisch verfprocedé dat wordt toegepast voor de afwerking van bijvoorbeeld buitenschrijnwerk en verkeerslichten. Op het plaatmateriaal worden hierbij 3 kleurlagen aangebracht, ter extra bescherming tegen vocht en krassen.

De ontwerpen Stip en Frame gebruiken nog steeds het klassieke plaatmateriaal. Qua kleuren en oppervlaktestructuur is er de keuze uit 42 effen kleuren, gladde houtprints en houtprints met een subtiele of uitgesproken oppervlaktestructuur.

Van de wastafels zijn er twee uitvoeringen: witte keramiek of een witte, subtiel glanzende gietmassa van kunsthars en mineralen. Wastafelblad en wastafels vormen één geheel, zonder naden. Een speciale sifonlade maximaliseert de opbergruimte onder de wastafels. Enkel de uitsparing voor de afvoer gaat nog verloren.

Alle lades zijn volledig te openen en voorzien van geluidloze demping. De spiegelkasten zijn uitgerust met dubbelzijdige (aan de binnen- en buitenkant) spiegeldeuren. Voor de spiegelverlichting heb je keuze uit 8 verschillende soorten heldere witte verlichting, waaronder ledverlichting.

Volt < € 3860 (opstelling foto, excl. BTW)
Stip < € 3970 (opstelling foto, excl. BTW)
Linea < € 3250 (opstelling foto, excl. BTW)
Frame < € 2650 (opstelling foto, excl. BTW)
Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer : Modulaire badkamermeubels bij Dedecker


Gepubliceerd op : 26 januari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer

Plannen voor een nieuwe badkamer of gewoon op zoek naar een vervanger van een lekkende, oude kraan of toilet? In dit dossier lees je alle nieuwste badkamertrends en energie- en waterbesparende oplossingen voor bad, wastafel en douche.Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamerselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6445 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6445 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in badkamer

meer nieuws in badkamer
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor