nieuws

Quadro, the easy way of cooking

Het Italiaanse merk Zanussi trekt met zijn nieuwe gamma Quadro resoluut de kaart van het gemak. Het merk creëert meer ruimte in de koelkast, de vaatwasser én de oven, zodat je niet telkens naar de supermarkt moet, handwasjes voorgoed tot het verleden behoren en je nog meer uit de oven tevoorschijn kunt toveren.

Met Quadro, het nieuwe gamma inbouwtoestellen van Zanussi, wordt het leven ‘Easy’. De toestellen zijn allemaal voorzien van de meest essentiële functies die het kookgebeuren van elke dag vergemakkelijken, zonder het té ingewikkeld te maken. Deze zijn immers vlot toegankelijk dankzij duidelijke bedieningspanelen.

Maar ook voldoende ruimte voorhanden hebben, maakt je het leven gemakkelijker. Zoals een ruime koelvriescombinatie met een grotere binnenruimte, zodat de boodschappen voor de hele week erin opgeborgen kunnen worden of een XXL afwasmachine, waar zelfs pizzaborden moeiteloos in passen.

“Daarenboven neemt het energiebewustzijn steeds meer toe, maar de consument is niet altijd bereid om daartoe driehonderd euro meer te betalen,” zo verklaart Tom De Vos, Benelux Segment Manager bij Zanussi. “Bij het nieuwe gamma inbouwtoestellen hebben we uiteraard ook hier op ingespeeld.”

Hier een overzicht van de meest opvallende toestellen:
  • Zelfreinigende oven met inhoud van 74 L (ZOP38903XD) - Pyrolyse is niet zo nieuw te noemen, maar nu biedt ook Zanussi deze zelfreinigende techniek, waarbij voedselresten tot as worden verbrand, op zijn ovens aan. De binnenruimte van deze oven is niet enkel gemakkelijk schoon te maken, hij is ook bijzonder ruim. Zo’n 25% procent groter dan zijn voorgangers, wat in liters neerkomt op 74 L in totaal. Behoort tot de energieklasse A-20%.
  • Vaatwasser met Space+ (ZDT16011XA FA) - Deze vaatwasser beschikt over extra veel ruimte, zodat grote pannen, borden en schalen niet onherroepelijk met de hand afgewassen moeten worden. Met het Auto-programma bepaalt een sensor bovendien het optimale programma op basis van de belading en de vervuilingsgraad ervan. Het toestel behoort tot de energieklasse A+.
  • Space+ koelvriescombinatie (ZBB 29455 SA) - Ook ruimte in de koelkast en diepvriezer wordt steeds belangrijker, aangezien we onze inkopen graag voor een volledige week klaren. Deze nieuwe koelvriescombinatie beschikt over een koelruimte voor 210 L en een vriesruimte voor 70 L. Dankzij de uitneembare legplateau’s en verplaatsbare deurvakken kan je je koelkastindeling bovendien afstemmen op jouw aankopen. De functie Clima+ regelt dan weer een optimale luchtcirculatie over de volledige koelkastruimte, zodat jouw ingrediënten lekker lang vers blijven. Behoort tot de energieklasse A+.
Verder is ook het design aangepast met meer aandacht voor de verticale belijning van alle toestellen. De ovens hebben een opvallend gevormde deurgreep, die over de volledige breedte van het toestel doorloopt en een groter, zwart getint venster met stippenpatroon op de deur.

ZOP38903XD < € 799
ZDT16011XA FA < € 1039
ZBB 29455 SA < € 99,99
Gepubliceerd op : 22 januari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6421)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6421) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :