nieuws

Dossier Batibouw 2012: verwarming, koeling en ventilatie : Extreem dunne designradiator

Extreem dunne designradiator

Op Batibouw 2012 toont Zehnder de nieuwe radiator Fina, die met een modern ontwerp zo in je badkamer past.


Extreem dunne designradiator
Badkamers zijn over het algemeen niet de ruimste kamers in het huis en dus moeten we soms plaatsbesparend denken als we van alle comfort willen genieten. En net daarin blinkt de Fina uit: met slechts 20 mm diepte is dit een extreem plat toestel dat niet veel ruimte inneemt.

Bovendien heeft de Fina een vlakke, fijn gebouwde voorkant voor een uniform geheel, afgewerkt met een handige buis om je handdoek aan te hangen. Door een speciaal bevestigingssysteem lijkt het ten slotte alsof de radiator tegen de muur zweeft.

De Fina kreeg overigens vorig jaar de Plus X Award als ‘Best Product 2011’ in de categorie verwarming, en is nu ook geselecteerd voor een Batibouw Design Award, waarvan de prijsuitreiking plaats vindt op 7 maart 2012 in aanwezigheid van de jury met vertegenwoordigers van de Orde van Architecten en van de Associatie van Interieurarchitecten (AiNB).

Naast de Fina lanceert het bedrijf ook de Acova Karena, een handdoekradiator die breekt met de traditionele visie op handdoekradiatoren. Dankzij een in het oog springend frame en de toepassing van moderne, vlakke buizen is de Karena een opvallende verschijning binnen jouw interieur.

Bovendien zorgt een extra groot verwarmingsoppervlak voor een betere spreiding van de stralingswarmte. Hierdoor drogen je handdoeken niet enkel sneller, maar kan je zelf ook meer genieten van de geproduceerde warmte. Dankzij de uitsparingen kunnen de handdoeken gemakkelijk op het toestel gehangen worden.

Meer nieuwigheden:
radiator
Dossier Batibouw 2012: verwarming, koeling en ventilatie : Extreem dunne designradiator


Gepubliceerd op : 20 januari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Batibouw 2012: verwarming, koeling en ventilatie

In dit dossier bundelen we al het laatste nieuws op het vlak van verwarming, koeling en ventilatie op Batibouw 2012. Warmtepompen, kachels, haarden, radiatoren of ventilatiesystemen. Ze passeren allen de revue.Dossier Batibouw 2012: verwarming, koeling en ventilatieselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6447 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6447 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in verwarming

meer nieuws in verwarming
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN VERWARMING :

kachels   haarden   verwarming