nieuws

Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer : Tover je badkamer om in een wellness met Grohe Spa

Tover je badkamer om in een wellness met Grohe Spa

Met Grohe Spa trekt Grohe op Batibouw 2012 resoluut de kaart van wellness in de badkamer. Met enkele kleine ingrepen maak je van de badkamer een ontspannings- en rustoord.


Tover je badkamer om in een wellness met Grohe Spa
Onder de noemer Grohe Spa groepeert het merk verschillende producten die van pas komen om je badkamer om te toveren in een privé-spa. Daarvoor heb je volgens Grohe geen grote luxueuze badkamer nodig. Grohe Spa is ook een kind van zijn tijd: de functionele badkamer ruimt steeds meer plaats voor een bijzondere belevingsruimte.

De producten van Grohe Spa zijn opgedeeld op basis van drie designkenmerken: ovaal, vierkant en rond. De badkamerkranen die hieronder vallen worden aangevuld met douche-oplossingen en accessoires.

De collectie Ondus is de belichaming van de ovale vormen. Grohe Atrio heeft dan weer het typische ronde design. De vierkante vorm vind je terug bij de Allure-productlijn. Blikvanger is de Allure Brilliant, met duidelijk uitgesneden details en facetten, en een knipoog naar geslepen edelstenen. Die maken dat de kraan niet makkelijk te produceren is, maar wel eenvoudig in gebruik blijft. Een rechthoekige uitsparing biedt een uniek zicht op de waterstraal.

Het assortiment van Grohe Spa krijgt ook het gezelschap van talrijke lichaamsverzorgingsproducten, geurkaarsen en bedtextiel.

Allure Brilliant Eengreepsmengkraan < € 485
Allure Brilliant Tweegreepskraan < € 860
GROHE
Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer : Tover je badkamer om in een wellness met Grohe Spa


Gepubliceerd op : 10 januari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer

Plannen voor een nieuwe badkamer of gewoon op zoek naar een vervanger van een lekkende, oude kraan of toilet? In dit dossier lees je alle nieuwste badkamertrends en energie- en waterbesparende oplossingen voor bad, wastafel en douche.Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamerselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6445 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6445 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in badkamer

meer nieuws in badkamer
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor