nieuws

In het werkblad verzinkbare dampkap

De verzinkbare dampkap van KitchenAid zit zeer discreet - quasi onzichtbaar - opgeborgen in het keukenwerkblad. Met slechts één druk op de knop schuift hij uit het werkblad naar boven, helemaal klaar voor de strijd tegen vervelende kookdampen en de daarbijhorende geurtjes.

Onze visie op dampkappen in het keukeninterieur, is de laatste jaren wezenlijk veranderd. De strakke schouwdampkappen uit RVS ruimen het veld voor steeds minder opvallende exemplaren. Onze open keukens vereisen uiteraard alternatieve oplossingen, want een gigantische wanddampkap boven het kookeiland is nu eenmaal niet bepaald een esthetisch verantwoorde keuze.

KitchenAid vervult deze behoefte met de Downdraft. Deze dampkap is immers achter de kookplaat geïnstalleerd, helemaal verzonken in het werkblad en komt uit het keukenwerkblad tevoorschijn met één druk op de knop. Maar zijn discrete aard is zeker niet de enige reden, die we als pluspunt kunnen aanhalen. Het toestel is bijzonder krachtig, dankzij zijn afzuigcapaciteit van 900 m³/u. Wat meer is, de dampen worden rechtstreeks vanuit de kookpot aangezogen. Ze hoeven bijgevolg geen grote afstand af te leggen tot aan de dampkap, waardoor de verspreiding van kookgeurtjes in huis beperkt blijft.

De motor beschikt daarnaast over drie snelheden, met een speciaal programma voor intensief gebruik. Het toestel dient steeds volledig, tot een hoogte van 300 mm, uitgeschoven te worden, zodat het licht aangaat en de verluchtingsklep onderaan zich opent. Het afzuigingspaneel is in uitgeschoven stand daarenboven zeer gemakkelijk te verwijderen. Zo kan je ook de koolstoffilters verwijderen ter vervanging. Het toestel kan hierdoor tevens gemakkelijk aan de binnenkant gereinigd worden.

Het afzuigingspaneel is vervaardigd uit roestvrij staal, de bovenkant uit zwart glas. Hierdoor lijkt het alsof de dampkap een verlengde van de kookplaat vormt. Dankzij zijn lengte van 90 cm verhoudt het toestel zich bovendien perfect met een kookplaat van eveneens 90 cm. De Downdraft is ook qua type aansluiting flexibel, het is zowel geschikt voor de klassieke afvoerwerking naar buiten of voor recirculatie.

KCDD < € 3299
Meer nieuwigheden:
KITCHENAID
dampkap
Gepubliceerd op : 10 januari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
Nieuwigheden
Bosch : DHU965EL
Bosch
DHU965EL
< € 479
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6369)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6369) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :