nieuws

Warmte en minimalisme in één keuken

Warendorf kiest voor minimalisme op zijn warmst. De keuken is opgebouwd uit een ruime wand met vier grote schuifdeuren, waarachter je alles kunt wegstoppen, en een functioneel kookeiland. Het materiaal waaruit de keuken is gemaakt, eikfineer, voorziet het geheel daarentegen van een warm karakter.

In deze ietwat Scandinavisch ogende keuken vallen het grote keukeneiland en de grote schuifdeuren, waarachter heel wat opbergruimte zit weggestopt, meteen in het oog. De meest uitgesproken designelementen, zijnde de deuren en het eiland, zijn vervaardigd uit oppervlakken uit eikfineer.

De uitgepuurde vormgeving en de natuurlijke kleurkeuze van deze elementen creëert een zekere helderheid, die desondanks wonderwel harmoniseert met het koele roestvrijstalen oppervlak van de majestueuze koelkast met wijnkastgedeelte. De vier grote schuifdeuren nemen de volledige wand in en bieden heel wat opbergruimte. Eén van de deurpanelen herbergt hier zelfs een bureau, zodat zoonlief bijvoorbeeld zijn huiswerk kan maken terwijl jij vlakbij aan het koken bent.

Het keukenwerkblad is vervaardigd uit zwarte keramiek, en ook de aangrenzende muur is volledig in zwart geschilderd. De zwartgeschilderde muur herbergt ook een handige nis met legplanken uit eikfineer. In deze keuken is er in één van de legplanken een module ingebouwd waarin een iPod, iPhone of iPad geplaatst kan worden om muziek af te spelen, recepten te raadplegen of om mobiele apparaten op te laden. Het systeem kan daarentegen ook in een keukenwerkblad of op het bovendek van een kast geïntegreerd worden, of in een andere keuken van het Duitse merk Warendorf.


Meer nieuwigheden:
WARENDORF
keukens
Gepubliceerd op : 6 januari 2012 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6357)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=881 and a.id not in (6357) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 6 volgende >>

laatste nieuws in keukens

meer nieuws in keukens
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN KEUKENS :