nieuws

Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer : Infrarood- en zonlicht uit de douchewand

Infrarood- en zonlicht uit de douchewand

Een bruin tintje verkrijgen of genieten van een verkwikkende infraroodsessie terwijl je een douche neemt, het kan met de Sunshower Deluxe Health.


Infrarood- en zonlicht uit de douchewand
Het apparaat van Sunshower krijgt een plekje in de douchewand en is uitgerust met zowel infrarood- als UV-lampen. Het toestel is geschikt voor het hele lichaam en in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals aluminium, messing en chroom.

De voordelen van infrarood licht zijn nagenoeg bekend: het korte golf-licht van infrarood dringt diep in de huid door, heeft een heilzame werking op spieren en gewrichten, en bevordert de bloedsomloop.

De korte blootstelling aan het UV-licht krikt het vitamine D-niveau op, en houdt het op peil tijdens de donkere wintermaanden.

Voor beide lamptypes kan je een maximale tijdsduur instellen. Bovendien kost een sessie van 10 minuten niet meer dan 3 eurocent.

De Sunshower Deluxe Health is geschikt voor het hele lichaam en in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals aluminium, messing en chroom. Voor inbouw dien je minstens een voorzetwand van 20 cm diep ter beschikking te hebben. Er is tevens een goedkopere opbouwversie, de Sunshower Combi, die zowel in Full Body als Half Body-model beschikbaar is.

Sunshower Deluxe Health < € 2695 (excl. BTW)
Sunshower Combi Full Body < € 1745 (excl. BTW)
Sunshower Combi Half Body < € 1345 (excl. BTW)
Meer nieuwigheden:
douchewanden
infraroodcabines
Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer : Infrarood- en zonlicht uit de douchewand


Gepubliceerd op : 24 december 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamer

Plannen voor een nieuwe badkamer of gewoon op zoek naar een vervanger van een lekkende, oude kraan of toilet? In dit dossier lees je alle nieuwste badkamertrends en energie- en waterbesparende oplossingen voor bad, wastafel en douche.Dossier Batibouw 2012: nieuws uit de badkamerselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6445 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=6445 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in badkamer

meer nieuws in badkamer
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor