nieuws

JF-systeem van Aiphone koppelt veiligheid aan gebruiksgemak

De deurcommunicatiemodule JF van Aiphone zorgt niet enkel voor extra veiligheid, maar moet dankzij enkele unieke functies ook het gebruikscomfort verhogen.

Aiphone stelt twee systemen beschikbaar: een standaardsysteem met een deurpost en een of twee binnenposten en een uitgebreid systeem, dat uitbreidbaar is tot twee deurposten en drie binnenposten. Het standaardsysteem is enkel uitgerust met de basisfuncties, zoals een kleurenscherm en een monitor-functie waarbij je op elk moment het camerabeeld kan opvragen.

Het uitgebreide systeem is voorzien van enkele handige eigenschappen, die zowel de veiligheid als het gebruikscomfort verhogen. Zo kan je in het toestel een memo-boodschap inspreken voor je medebewoners. Handig voor als je snel naar je werk moet vertrekken en je je partner eraan wilt herinneren dat je 's avonds nog een vergadering hebt. Het ingesproken bericht wordt dan weergegeven door een led-indicatie, waarbij elke gebruiker een andere kleur toegewezen krijgt.

Je kan ook een bericht vooraf inspreken voor je bezoekers. Wanneer iemand aanbelt, wordt het bericht dan automatisch afgespeeld. Op die manier kunnen bijvoorbeeld ook mensen met een spraakgebrek bezoekers ontvangen met een standaardbericht. Bovendien zijn de binnenposten voorzien van een aansluiting voor externe activering, door bijvoorbeeld een afstandsbediening. Daardoor kan je van op afstand de module bedienen. Ideaal voor mensen die zich niet gemakkelijk kunnen verplaatsen. Je kan hiermee zowel de bezoekers te woord staan als de deur of poort openen.

Bekijk je liever op een groter scherm wie er aan de deur staat, dan kan dat. Het beeld van de monitor kan immers weergegeven worden op een televisietoestel of pc. De installatie zorgt er ook voor dat er automatisch acht opeenvolgende foto's geregistreerd worden, telkens wanneer er iemand aanbelt. Die foto's kan je bovendien ook opslaan.

Voor het systeem heb je keuze uit drie deurposten: het JF-DV-model heeft een vaste breedhoek-kleurencamera, ingebouwde verlichting, een anti-vandalisme behuizing en is compatibel met de MGF-30 montagehoek, waardoor de deurpost 30° naar links of rechts gedraaid kan worden. De JF-DVF-variant heeft een breedhoek-kleurencamera, ingebouwde verlichting en is voorzien van een inox inbouwbehuizing. De JF-DA-versie is uitgerust met een verticaal richtbare breedhoek-kleurencamera, ingebouwde verlichting en is gemaakt van slagvaste kunststof.

Meer nieuwigheden:
AIPHONE
parlofoon
videofoon
Gepubliceerd op : 14 december 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=8 and a.id not in (6315)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=8 and a.id not in (6315) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 5 volgende >>

laatste nieuws in beveiliging

meer nieuws in beveiliging
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor