nieuws

Dornbracht Performing Shower

Met Performing Shower groepeert Dornbracht zijn kunnen op het vlak van water en douchetechniek. Het gamma omvat regendouches, drievoudig verstelbare handdouches en nieuwe Balance Modules.


Dornbracht Performing Shower
Voor zijn regendouches maakt Dornbracht gebruik van straalmatten die het water gelijkmatig verdelen. Bij regendouches stroomt het water immers enkel en alleen door de zwaartekracht naar beneden. Doorstroombegrenzers beperken de doorstroomhoeveelheid bij het hoekige en ronde 300 mm model tot 14 liter per minuut en bij de ronde 220 mm regendouche tot 12 liter per minuut.

De bijpassende handdouches hebben een drievoudig verstelbare straal: er is de keuze uit een royale normale straal, een zachte softstraal en een pulserende massagestraal. Het design van de rozetten en douchearmen is afgestemd op de ronde of hoekige uitvoering van de regendouches.

De montage werd door de toepassing van een kogelgewricht vereenvoudigd, waarmee men ook de douchekop kan uitlijnen. Alle modellen zijn voorzien van het beproefde antikalksysteem.

Binnen de Balance Modules zijn er ook enkele nieuwigheden. Zo is er nu ook de JustRain voor wandmontage en werd bij de WaterSheet de sprong vergroot van 120 naar 150 mm. Het inwerken van een kunststof inzetstuk bij de WaterSheet zorgt voortaan ook voor een betere doorstroming, en beperkt het effect van het terugtrekken van het water. Nagelnieuw is de extra brede zijdouche WaterBar (240 x 60mm), die ‘mikt” op de onder- en bovenrug.

Meer nieuwigheden:
DORNBRACHT
douchekranen
handdouches
Gepubliceerd op : 29 november 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=880 and a.id not in (6285)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=880 and a.id not in (6285) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in badkamer

meer nieuws in badkamer
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor