nieuws

iGuzzini brengt Reflex Easy met uitgebreid koelsysteem

Bij iGuzzini maken ze bij de nieuwe led-armatuur Reflex Easy gebruik van een nieuw koelsysteem. Dat moet niet enkel de levensduur van de led-lampen verlengen, maar ook voor een hogere energie-efficiëntie zorgen.

De Reflex Easy is een compacte downlighter die gebruik maakt van de Fortimo leds van Philips. Die moeten, samen met de reflecterende binnenzijde van de armatuur, voor een hoge lumenefficiëntie en een constante lichtkwaliteit zorgen. Om ook een extra lange levensduur van deze lichtbron te garanderen, pasten ze bij iGuzzini een uitgebreide koeltechniek toe. Concreet wordt tegelijk de warmte van de lamp weggeleid, de temperatuur aangepast, de stroom geoptimaliseerd en de prestatie van de lichtbron verbeterd. De extra grote koelribben moeten een output tot 3000 lumen en tegelijk een goede koeling garanderen.

Volgens iGuzzini zorgt deze geïntegreerde manier van koelen voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de downlighters. De gemiddelde led-lamp geeft na 50 000 uur nog maar 70% van zijn originele lichtoutput, terwijl dat bij de Reflex Easy nog 80% zou moeten bedragen. Op die manier gaat de led niet enkel langer mee, maar gaat die ook langer efficiënt om met energie.

De Reflex Easy is verder uitgerust met een aluminium behuizing met reflecterende binnenkant en een anti-kras beschermlaag. De armatuur is bovendien beschikbaar in zes uitvoeringen met verschillende lichtverspreiding, zodat je voor elk interieur de gepaste lichtinval kan kiezen.

Meer nieuwigheden:
IGUZZINI

led lamp
Gepubliceerd op : 27 november 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (6266)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (6266) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in verlichting

meer nieuws in verlichting
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor