nieuws

Zeven nieuwe armaturen bij Trilux

Dit najaar vervoegen zeven nieuwe armaturen het Trilux-assortiment. Zes hiervan maken gebruik van leds als lichtbron.

Een eerste armatuur, de Belviso, is een mooi voorbeeld van wat de led-technologie vandaag vermag. De led-uitvoering van de Belviso heeft een efficiëntie van meer dan 80 lumen per Watt en creëert normconform licht met een luminantie van 1500 cd/m². De optiek met microprisma’s zorgt voor een verblindingsvrij en harmonieus licht, zonder zichtbare led-lichtpunten.Verschillende individuele armaturen kunnen zo goed als naadloos geclusterd worden. Toepassingsgebieden zijn kantoren en ziekenhuizen.

De staande armatuur Neximo wordt uitgebreid met een nieuw model, de Neximo S1 LED. Aan het duidelijk herkenbare design van de Neximo-reeks werd niet geraakt. De lichtsfeer kan makkelijk zelf per werkplek geregeld worden, dankzij een afzonderlijk dimbare directe en indirecte component. Een daglicht- en aanwezigheidssensor zorgt bovendien voor aanzienlijke besparingen.

Speciaal voor de medische wereld is er de Acuro Active LED. Deze armatuur creëert een verlichting die overeenkomt met het natuurlijke licht in de loop van de dag: Overdag zorgt de wandarmatuur voor daglichtwit licht (6500 K). 's Nachts maakt de armatuur een veilige oriëntering mogelijk met warmwit licht (3000 K) met een beperkte verlichtingssterkte zonder het dag-nachtritme te verstoren.

Nieuw voor buitengebruik zijn de Pareda LED en de Lumega 700 LED. De eerste is een wandarmatuur voor wegverlichting die zich vlak laat inbouwen. De Lumega staat voor energie-efficiënte straatverlichting via 48 hoogvermogenleds.

Een zesde led-armatuur is de inbouwdownlighter Amatris. Ondanks zijn lage energieverbruik produceert de armatuur toch een lichtstroom van 1400 of 2000 lumen.

De nieuwe lichtlijn Delta IP65 biedt, zoals de naam al doet vermoeden, een hoge bescherming tegen vloeistoffen en vaste stoffen. De armatuur is dan ook bijzonder geschikt in sectoren zoals de levensmiddelen- of de automobielindustrie. Door de inzet van de ultramoderne Miro-Silver-reflectortechnologie (98% reflectiegraad) in combinatie met T5-lampen is ze bijzonder efficiënt en ontstaat een mooie lichtlijn.

Gepubliceerd op : 9 november 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (6234)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (6234) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in verlichting

meer nieuws in verlichting
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor