nieuws

Vaatwassers met driedimensionele besteklade

Miele zorgt voor een update van hun vaatwassers. De nieuwe G5000-generatie krijgt er als extraatje een gepatenteerde 3D-besteklade bovenop, die in de hoogte, de breedte én de diepte verstelbaar is. De nieuwe korven met ergonomische handgrepen en de heldere binnenverlichting zijn een handig toemaatje, met het oog op een optimaal gebruiksgemak.

Het assortiment vaatwassers uit de G500-generatie van Miele wordt dit najaar royaal aangevuld. De nieuwe toestellen zijn allemaal stuk voor stuk voorzien van een aantal solide oplossingen, die het gebruiksgemak en de functionaliteit van de afwaservaring verhogen. Dit is nieuw:

  • De toestellen zijn uitgerust met een gepatenteerde 3D-besteklade, die zowel in de hoogte, de breedte als de diepte verstelbaar is. De lade kan met andere woorden aan elke situatie aangepast worden. Heb je er een aantal lange uren in de keuken opzitten en liggen al jouw spatels, lepels en gardes overal in het rond, dan kan je de diepte van de besteklade aanpassen, zodat die er allemaal inpassen. Zoek je daarentegen een plaatsje voor jouw champagneglazen, dan kan je de besteklade gemakkelijk ombouwen tot een daartoe geschikte ruimte. Ruimte voor 14 couverts.
  • De korven zijn voorzien van ergonomische handgrepen. Daarnaast beschikken de korven over een flexibele indeling, wat daarentegen niet nieuw, maar wel de moeite van het vermelden waard is. Bij alle modellen zijn de bovenste korven immers in de hoogte verstelbaar en afhankelijk van het type toestel zijn de rechtopstaande spikes al dan niet neerklapbaar.
  • Een aantal toestellen zijn voorzien van BrilliantLight. In de binnenruimte zitten er vier powerleds ingebouwd, die het toestel tot in alle hoekjes verlichten, zodat je niets over het hoofd kan zien.
De toestellen zijn verder ook allemaal uitgerust met AutoSensor, een sensor die de vervuilingsgraad van het spoelwater en het aantal en de grootte van de vuilpartikels opmeet en daar het programmaverloop aan aanpast. Het programma Perfect GlassCare staat dan weer in voor een zachte behandeling van jouw glazen en delicate vaat, waarbij het programmaverloop ook opnieuw aan de vervuilingsgraad wordt aangepast.

Energiezuinig zijn ze ook. De energieklasses waartoe ze behoren, variëren van A++ tot A+++. De toestellen beschikken verder allemaal over specifieke programma’s en functies, afhankelijk van het type toestel en de prijs. Op basis van jouw budget vind je zeker een toestel dat perfect bij jou past.

G 5400 SCi < € 1029
G 5600 SCi < € 1129
G 5605 SCI XXL < € 1179
G 5935 SCI XXL < € 2249
Gepubliceerd op : 8 november 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6227)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6227) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :