nieuws

Accuboorschroevendraaiers compacter dan ooit

De nieuwe generatie accuboorschroevendraaiers van Bosch is korter en lichter dan de vorige modellen.


Accuboorschroevendraaiers compacter dan ooit
De PSR 14,4 LI-2 en 18 LI-2 van Bosch zijn 20 procent korter en met hun maximaal gewicht van 1,3 kilogram 15 procent lichter. Met een koplengte van 182/187 millimeter zijn ze op dit ogenblik de meest compacte accuboorschroevendraaiers in hun klasse.

De machines zijn geschikt voor alle gangbare boor- en schroefwerkzaamheden: meubels in elkaar steken, een planken vloer leggen op het terras, of scheidingswanden installeren. Allemaal werk dat nu stukken makkelijker gaat dankzij Bosch Power Control, een elektronische toerentalregeling met geïntegreerde gasgeefschakelaar, waarbij tien leds aangeven welk toerental op de schroef wordt overgebracht. Met behulp van een schuifschakelaar kan je het vereiste vermogen aanpassen aan de afmetingen van de schroef en aan het materiaal, om er zeker van te zijn dat de schroef perfect plat wordt ingedraaid.

De accuboorschroevendraaiers worden gevoed door een verwisselbare 14,4 of 18 Volt lithium-ion accu. Eén lading, met de meegeleverde éénuurslader, is goed voor zo’n 300 schroeven in hout. De draairichting en de batterijstatus worden aangegeven door verschillende leds.

Verdere voordelen omvatten de softgrip bekledingen op de handgreep voor een veilige en comfortabele grip, en het “PowerLight” dat keer op keer zorgt voor een degelijk verlichte werkomgeving. Boor- en schroefbits worden in een handomdraai verwisseld zonder extra hulpgereedschap, dankzij de “Autolock” bithouder zonder sleutel.

De accuboorschroevendraaiers PSR 14,4 LI-2 en PSR 18 LI-2 zijn sinds deze zomer op de markt in twee versies: met een 1-uurs-lader, een lithium-ion accu en een dubbele schroefbit, voor de verkoopprijs van 149,99 € (14,4 Volt) en 179,99 € (18 volt), met dezelfde leveromvang plus een tweede lithium-ion accu voor 189,99 € (14,4 Volt) of 219,99 € (18 Volt).

Gepubliceerd op : 4 november 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=10 and a.id not in (6221)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=10 and a.id not in (6221) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 4 volgende >>

laatste nieuws in gereedschap

meer nieuws in gereedschap
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor