nieuws

In het werkblad geïntegreerde dampkap

In een minimalistische keuken hoort een onzichtbare dampkap. Een naadloos ingebouwde plafonddampkap was, tot nu toe, dan ook de meest geschikte oplossing voor de liefhebbers van strak en modern. Tot op heden, welteverstaan, want Novy lanceert UP_SIDE, een dampkap die volledig in het werkblad geïntegreerd zit.

Een kookeiland met daarboven een opzichtige dampkap, dat kom je niet al te vaak tegen. Een mooi weggewerkte ‘onopvallende’ dampkap daarentegen is een veel beter alternatief. In het assortiment van Novy kon je al terecht voor een perfect naadloos weggewerkte plafonddampkap, maar met de UP_SIDE gaat het Belgische merk nog net een stapje verder.

Hun allernieuwste dampkap zit namelijk in het keukenwerkblad geïntegreerd en is volledig onzichtbaar wanneer hij niet in gebruik is. Gebruik je het toestel wel, ook dan blijft het qua design erg discreet. De UP_SIDE kan namelijk handmatig naar boven toe uitgetrokken worden voor hoge pastapotten of soeppotten, maar het kan ook op werkbladhoogte gebruikt worden, door eenvoudigweg het afsluitklepje open te klappen. Maar de laatste optie maakt enkel de afzuiging aan één kant mogelijk.

Het toestel zuigt, in uitgetrokken toestand, wel lucht af aan zijn beide kanten. Om die reden werkt de quasi onzichtbare dampkap op zijn best wanneer je het tussen twee dominokookplaten in plaatst. Op die manier worden de dampen van de zone vooraan en de zone achteraan efficiënt aangezogen. Het discrete design van UP_SIDE mag dan wel ontegensprekelijk zijn grootste troef zijn, er is overduidelijk nog meer.

Zo beschikt het toestel ook over twee verschillende snelheden: een standaardsnelheid van 600m³/u en een ecosnelheid van 484m³/u. Het geluidsniveau blijft bij beide snelheden laag, namelijk van 50 tot 54 dB(A). Een kookspektakel opvoeren voor de vrienden behoort dus zeker tot de mogelijkheden. En dat het toestel diezelfde vrienden zal weten te verbluffen, is meer dan zeker.

UP_SIDE < € 1299
Meer nieuwigheden:
NOVY
dampkap
Gepubliceerd op : 8 oktober 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
Nieuwigheden
Bosch : DHU965EL
Bosch
DHU965EL
< € 479
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6174)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6174) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :