nieuws

House Of Music nieuwe naam voor Jobetrade

Jobetrade, het bedrijf achter het Belgische merk voor luidsprekers ArtSound, gaat voortaan door het leven onder de naam House Of Music.


House Of Music nieuwe naam voor Jobetrade
Volgens zaakvoerders Michaël Bingé en Kristof Van Hoorebeke dekte de vlag niet langer meer de lading. In 10 jaar tijd is de onderneming immers sterk geëvolueerd en brengt het een totaalaanbod op het vlak van home entertainment. Met steeds de luidspreker als hoeksteen.

Na het eigen merk ArtSound volgde in 2003 de distributie van de Duitse luidsprekerfabrikant Canton, in 2006 de verdeling van de portable audio-producten van Sangean en het Franse hifi-merk Advance Acoustic. In 2009 kwam daar nog het Japanse versterkermerk Onkyo bij.

Ondertussen werd ook veel tijd en middelen gestoken in het eigen onderzoek en de ontwikkeling van ArtSound, met onder meer grote investeringen in het multiroom-gebeuren.

In 2011 verwacht men een omzet te draaien van 7,5 miljoen euro, goed voor niet minder dan 50.000 paar verkochte luidsprekers. Het team telt 21 medewerkers en is actief in 17 landen.

House Of Music was dan ook een passende naam voor de activiteiten van het bedrijf. De naam kwam er na uitgebreid marktonderzoek bij zowel de consument als de professional. Vooral netwerken, op menselijk vlak als tussen producten onderling, was een centraal thema.

House Of Music wil dan ook een huis zijn waar mensen zich thuis en verbonden voelen. En waar iedereen steeds welkom is. Het wil ook een huis van vertrouwen blijven voor klanten en leveranciers, maar ook voor werknemers en eindgebruikers, aldus de zaakvoerders.

Gepubliceerd op : 1 oktober 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (6167)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (6167) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
1 2 3 ... 8 volgende >>

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN AUDIO / HIFI :