nieuws

Decanter: subtiele hanglamp

Decanter is een nieuwe hanglamp uit de Esedra-collectie van Targetti. Door leds als lichtbron te gebruiken krijgt de lamp een subtiele vorm.

Zelfs uitgeschakeld is de hanglamp een mooi decoratief element dat zich aanpast aan elke architecturale context.

Wanneer de armatuur brandt, kan men kleine lichtcirkels waarnemen. Die zijn te danken aan het speciale scherm dat werd gebruikt voor het systeem en dat de curves van de lichtdisc benadrukt.

De vorm van Decanter is ook een afgeleide van de gebruikte materialen waaronder het innovatieve Baydur voor de disc, en nieuwe productietechnologieën die een ultradunne textuur mogelijk maken en tegelijkertijd het gewicht beperken en de duurzaamheid verhogen.

Decanter is beschikbaar in drie groottes (diameter 48, 32 en 17 cm) en twee kleurvarianten, zwart en wit met telkens een glossy uitstraling. De grootste versie leent zich uitstekend voor plaatsing boven een eettafel of bureau, de medium variant voor decoratieve verlichting in woningen, en de kleinste in de reeks voor accentverlichting in de horeca.

Door gebruik te maken van de nieuwste generatie leds ligt het energieverbruik erg laag: de grootste hanglamp verbruikt slechts 11W. Als kleurtemperatuur is er de keuze uit warmwit en neutraal wit.

Meer nieuwigheden:
ESEDRA
hanglamp
Gepubliceerd op : 11 augustus 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (6084)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (6084) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in verlichting

meer nieuws in verlichting
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor