nieuws

Koelkast met leistenen oppervlak

Liebherr presenteerde op IFA 2010 een aantal designstudies, allemaal voorzien van een bijzonder oppervlaktemateriaal. In 2011 gaat alvast één toestel in productie, en dat is het toestel met het oppervlak in leisteen. Dat hoeft echter helemaal niet te verwonderen.


Koelkast met leistenen oppervlak
Op IFA 2010 toonde Liebherr een aantal designstudies met zes verschillende oppervlaktematerialen: glas bedrukt met een verweerd plankenmotief, blank gehavend metaal, leder, beton, roest en leisteen. In april 2011 wordt uiteindelijk het allereerste toestel met een oppervlak in leisteen in productie genomen, om vervolgens in België voor het eerst in juli afgeleverd te worden.

De koelkast met het leistenen oppervlak komt dus als de grote overwinnaar uit de bus, en dat blijkt niet zo verwonderlijk. Want wie de keukentrends zo’n beetje van dichtbij volgt, heeft ongetwijfeld al enkele keukens gespot met leistenen fronten. Denk maar aan de leistenen keuken die Eggersmann op Interieur voorstelde, en zo zijn er nog wel meer keukenfabrikanten die leisteen als grondstof gebruiken, zoals Ballerina, … .

Het lijkt dan ook maar geheel logisch dat belangrijke trends op de markt van het keukenmeubilair ook de elektromarkt zullen beïnvloeden. Zo zijn koelkasten met glazen deurpanelen al bij elke fabrikant verkrijgbaar, in navolging van onze voorliefde voor glas in de keuken. Al hoeft de ene trend natuurlijk niet altijd verenigd te worden tot een eenzijdig geheel. Zo kan je deze statige koelkast ook gemakkelijk met inox of een volledig witte keuken combineren. Het leistenen element voegt immers een natuurlijke toets aan je keuken toe.

BioFresh voor optimale bewaaromstandigheden

De nieuwe vrijstaande BioFresh koelkast met het leistenen front behoort tot de energieklasse A++. Het toestel is opgedeeld in drie verschillende klimaatzones, met een viersterrenvriesvak om levensmiddelen langer te kunnen bewaren. In het koelgedeelte zitten dan weer twee lades vervat, met een temperatuur net boven 0°C waarin je groenten, fruit, vlees en vis hun smaak, frisse uiterlijk en vitamines langer bewaren. De DrySafe lade, met een lage luchtvochtigheid is ideaal voor vlees, vis en zuivelproducten, terwijl de HydroSafe lade met een apart in te stellen vochtigheid perfect is voor groenten en fruit.

Het toestel beschikt ook over een kwaliteitsvolle en mooi afgewerkte binnenruimte van gehard veiligheidsglas, krasvast en perfect schoon te maken. De deurvakken met glasbodem zijn met edelstaallijsten afgewerkt en in hoogte verstelbaar. Deze functionaliteiten in combinatie met het stijlvolle leistenen front en de harmonisch bijpassende zijwand maken van deze koelkast dan ook een echte blikvanger.

KBs 3864 < € 1799
Gepubliceerd op : 15 juli 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6023)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (6023) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws
bouwzine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :