varia

Beleef Bose in Experience Center

Bose heeft op de Louizalaan in Brussel de deuren geopend van zijn allereerste Belgische Experience Center. Dat is een exclusieve locatie waar het volledige gamma Bose-producten voorgesteld en gedemonstreerd wordt.


Beleef Bose in Experience Center
Wie eraan twijfelt om een thuisbioscoopsysteem of een hoogwaardige hoofdtelefoon van Bose aan te schaffen, doet er goed aan om eens naar het nagelnieuwe Experience Center van Bose te trekken. In het hart van de Brusselse winkelbuurt, dompelt dit demonstratiecentrum je onder in de kwaliteitsvolle audio van Bose.

"Het nieuwe Bose Experience Center biedt een moderne en gastvrije omgeving om onze innoverende producten te tonen en te demonstreren en om de klanten alle nodige raad en adviezen te geven die ze vragen", zegt Frank Van Heyghen, General Manager voor Bose in België en Luxemburg. "Het Experience Center wil de klanten uitgebreid en levensecht laten voelen welke ervaring een Bose-product thuis of onderweg kan bezorgen."

Een uitgelezen plek dus om het kamervullende geluid van de thuisbioscoop Bose Videowave op de proef te nemen. Of om de nieuwe functies van Bose’s hoofdtelefoons te testen. Dankzij de geïntegreerde microfoon en afstandsbediening kan je nu met de QC15 en AE2i Apple-producten bedienen en schakelen tussen telefoon en muziek.

Het Bose Experience Center bevindt zich op de Louizalaan 39, Brussel en beslaat tweehonderd vierkante meter. Het vormt een aanvulling op de bestaande detailhandelkanalen voor Bose, met inbegrip van het netwerk van erkende verkopers over heel België.

Meer nieuwigheden:
hoofdtelefoon
home cinema set
Gepubliceerd op : 28 juni 2011 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (6009)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (6009) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN AUDIO / HIFI :