varia

Living Kitchen, een uniek, nieuw keukenevenement

De beursgebouwen van Keulen vormen van 18 tot 23 januari 2011 hét decor voor de allereerste editie van ‘Living Kitchen’, een uniek internationaal keukenevenement op Duitse bodem. Keukenmeubilair, elektro en andere keukenaccessoires, ‘Living Kitchen’ laat werkelijk alle aspecten van de keuken ruim aan bod komen. En … iedereen is welkom.

In januari zullen de fabrikanten uit de keukenbranche hun nieuwigheden voorstellen tijdens de keukenbeurs ‘Living Kitchen’ in Keulen. Bezoekers kunnen er terecht voor alle nieuwigheden op vlak van keukenmeubilair, elektro, maar ook keukenaccessoires. Leuk om weten, deze beurs loopt simultaan met de bekende meubelbeurs imm cologne.

Een indrukwekkende lijst aan exposanten

“Wij verwachten op dit moment gemiddeld 150 exposanten op onze beurs, waaronder een veertigtal keukenfabrikanten, een veertigtal elektrofabrikanten en een tachtigtal bedrijven die instaan voor onder andere de productie van spoelbakken, kranen, verlichting en andere diensten. Geen enkele andere beurs biedt een dergelijke diversiteit aan producten aan,” zo zegt Frank Haubold, productmanager van Living Kitchen.

De Duitse firma’s zijn op de beurs goed vertegenwoordigd. Wat niet zo verwonderlijk is, want de Duitse keukenmeubelindustrie mag een internationale marktleider in zijn vakgebied genoemd worden. "Toch zijn zowat 30% van onze exposanten buitenlandse bedrijven. Dit is zeker niet slecht voor een nieuwkomer in de branche. Sommige sectoren hebben toch nogal vaak een afwachtende houding, wat natuurlijk te begrijpen valt. Het percentage aan internationale firma's willen we naar de toekomst toe uiteraard nog opdrijven, en we zijn er ook van overtuigd dat we daarin zullen slagen, zeker met een succesvolle eerste editie.”

Professionelen én consumenten, samen op één beurs

‘Living Kitchen’ stelt zijn deuren open voor iedereen, zowel voor de keukenprofessionals als het grote publiek. Consumenten kunnen van vrijdag 21/01 tot en met zondag 23/01 op de beurs terecht, professionals uiteraard gedurende de volledige beursperiode. Naar verluidt zouden er, volgens Frank Haubold, in Duitsland maar liefst 10 miljoen gezinnen in het bezit zijn van een keuken van meer dan vijftien jaar oud, wat duidelijk maakt hoe groot de afzetmarkt voor de keukenfabrikanten wel niet is op internationaal niveau.

"De keukenbranche is daarnaast voortdurend in beweging. Talrijke innovaties, zoals de inductietechnologie, elektrische ladesystemen, en nog zoveel meer hebben ondertussen hun weg naar de keuken gevonden. Wij zien het als onze taak om de consument op de hoogte te houden van alle recente ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat zij de smaak te pakken krijgen om een nieuwe keuken te plaatsen,” zo verklaart Frank Haubold.

Op het keukenevenement wordt ook de nodige randanimatie voorzien. Zo zullen de Duitse topchef Johan Lafer, de televisiekok/zanger/boxer Nelson Müller en nog tal van anderen de evenementenzone ‘Cooktainment’ onveilig maken. Op ‘Living Kitchen’ zal dus heel wat te bezichtigen vallen, voor de professional én de consument. Wil je meer weten, kijk dan op de website van Living Kitchen. Allen daarheen.

Meer nieuwigheden:
vaatwasser inbouw
mobiele airco
elektrische barbecues
babyflesverwarmers
blender
meer ...
Gepubliceerd op : 30 november 2010 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5416)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=905 and a.id not in (5416) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
varia
bouwzine.be

laatste nieuws in kitchen

meer nieuws in kitchen

Nieuwigheden in kitchen

  Onderbouwdampkap
<  € 480 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in kitchen
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor