sectornieuws

Vierde editie architect@work komt eraan

Architect@work is toe aan zijn vierde editie. Het totaalevenement legt de focus op productinnovaties en is exclusief voor architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en voorschrijvers.

Donderdag 7 en vrijdag 8 mei 2009 vindt de vierde editie van Architect@work plaats in Kortrijk Xpo. Architect@work is een combinatie van vakbeurs, seminars, expo en networking - exclusief voor de voorschrijver. Het thema van 2009 is ‘metaal en architectuur’.

Zoals steeds ligt de focus op nieuwe en vernieuwende materialen, toepassingen en services. Die moeten voor de voorschrijver een kwalitatief hoogstaande beurs opleveren. Voor de editie In Kortrijk hebben zich opnieuw minstens 249 exposanten aangemeld.

De beurs toont enkel productinnovaties van fabrikanten en exclusieve verdelers. Om het exclusieve karakter van deze noviteiten te garanderen wordt elke inschrijving voorgelegd aan een commissie van architecten en interieurarchitecten die het innovatieve karakter van elk tentoongesteld product beoordeelt. Bovendien zijn op alle standen technische verantwoordelijken aanwezig om gedetailleerde informatie op maat te geven.

Exclusief standenconcept
Net zoals bij de vorige edities wordt er voor het unieke en innovatieve standenconcept van C4 – Creative Fo(u)r gekozen. Tijdens je bezoek loop je doorheen de standen van de deelnemers, zodat je van dichtbij de nieuwigheden kan bekijken en ontdekken.

In wat op een traditionele beurs als de wandelgang wordt beschouwd, kan je in een loungesfeer bij een gratis hapje en drankje verder praten en meer gedetailleerde technische informatie over de producten ontvangen. Surf naar www.architectatwork.be en maak een virtuele wandeling door dit unieke beursconcept.

Randmanifestaties
Daarnaast zijn er nog tal van randmanifestaties en een hoogstaand seminarprogramma waarbij deelname gratis is. Dagelijks komen drie sprekers aan bod die dit jaar het thema ‘Metaal’ zullen aansnijden.

Meer nieuwigheden:
plafondverlichting
uplights

Gepubliceerd op : 27 april 2009 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (4141)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=6 and a.id not in (4141) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be

laatste nieuws in verlichting

meer nieuws in verlichting
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor