varia

Nieuw kookatelier Yves Mattagne in samenwerking met Miele

Voor de inrichting van een splinternieuw kookatelier op de historische site van Tour&Taxis koos topchef Yves Mattagne voor Miele kwaliteit. Het resultaat is een moderne en functionele kookstudio.

Miele en Yves Mattagne werken al meer dan zeven jaar nauw samen om Belgen in te leiden in de wereld van het stoomkoken. Voor Yves Mattagne staat stoomkoken centraal in zijn keuken. De drukstoomoven van Miele is één van zijn favoriete toestellen omdat het toestel gezondheid en gebruiksgemak met elkaar verzoent.

Het kookatelier bevindt zich in de prachtige setting van het Koninklijk Pakhuis op de Tour & Taxis site. Binnenhuisarchitect Patrick Raemdonck heeft de beschikbare ruimte onder handen genomen. De ruimte van bijna 400 m² heeft een capaciteit van 250 personen verdeeld over de bar en het atelier.

Het kookatelier bevindt zich op de benedenverdieping. Yves Mattagne inspireerde zich op het typische Miele Cubis design voor de integratie van de drukstoomoven, de stoomoven, de oven en de combimagnetron. Deze toestellen hebben allen een hoogte van 45cm en zijn naast en boven elkaar ingebouwd in een kader zodat er een stijlvol geheel ontstaat. Voor de kookeilanden koos Yves Mattagne resoluut voor inductiekookplaten.

In Atelier Yves Mattagne kan je kooklessen volgen als amateur- en professionele kok, bedrijfsfeesten, en incentives organiseren, een traiteur service aanvragen zowel ter plaatse als bij je thuis. Ook Miele consumenten kunnen hier nu van genieten. Ze kunnen zich inschrijven voor de Miele verfijningsstoomkooksessies die, wat betreft de Franstaligen, vanaf nu ook in het nieuwe kookatelier van Yves Mattagne doorgaan.

Meer nieuwigheden:
MIELE
kookplaat
oven
stoomoven
Gepubliceerd op : 22 maart 2009 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (4073)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (5) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (4073) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia
bouwzine.be
varia

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :