sectornieuws

Hitachi gaat consumentenproducten verdelen in de Benelux.


Hitachi zal voortaan ook zijn volledige lijn consumentenproducten gaan verdelen in de Benelux. Het bedrijf was reeds actief op de professionele markt en kijkt nu uit naar een samenwerking met lokale elektronica- en retailketens. Het Benelux-hoofdkwartier in Sint-Pieters-Leeuw zal instaan voor de contacten op de lokale markt.

Hitachi gaat consumentenproducten verdelen in de Benelux. Hitachi is al langer aanwezig in de Benelux-markt en heeft de voorbije jaren een uitstekende reputatie opgebouwd in de professionele sfeer. De diverse beeldschermtechnologieŽn, projectoren en plasma-monitoren worden aan de man gebracht via een kanaal van distributeurs en integratoren die de diverse verticale markten bedienen.

Nu gaat Hitachi ook zijn aanbod aan consumentenelektronica verdelen in de Benelux. Concreet kunnen we plasma-televisies, DVD-spelers, Home Cinema systemen en een reeks DVD-camera`s verwachten in de winkels. Op dit moment wordt er volop gewerkt aan de uitbouw van relaties met de diverse ketens en winkels die consumentenelektronica verdelen.

De stap naar de consumentenmarkt is van groot belang voor Hitachi, dat zijn potentiŽle afzetmarkt aanzienlijk ziet toenemen. Hitachi is een koploper op het gebied van inzetten en praktisch bruikbaar maken van de nieuwste technologieŽn. De diverse DVD-producten sluiten perfect aan bij de eisen van de huidige consumentenmarkt. Ook doorbraaktechnologieŽn zoals plasma weet Hitachi perfect te verwerken in betaalbare consumentenproducten met een aantrekkelijk design.

Hitachi Digital Media Group Benelux, gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw, biedt verkoops-, marketing- en technische ondersteuning aan distributeurs, systeembouwers en integrators in de Benelux voor producten als CRT- & TFT-monitoren, plasmadisplays & -TVís, LCD-projectoren, DVD CAM, DVD spelers, Home Cinemasystemen en CCTV.

Voor meer info, contacteer Hitachi.

Meer nieuwigheden:
home cinema set
Gepubliceerd op : 17 september 2002 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (329)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (329) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor
MAAK UW KEUZE IN AUDIO / HIFI :