sectornieuws

Krëfel opent megastore in Anderlecht.

Krëfel, de keten van elektrozaken, heeft een eerste megastore geopend in Anderlecht. De nieuwe vestiging in de Bergensesteenweg is bijna 4000 vierkante meter groot en telt ruim 5000 toestellen. Met de opening is een investering gemoeid van 2,5 miljoen euro.

De nieuwe winkel te Anderlecht – open sinds 25 februari 2006 – maakt deel uit van een nieuwe generatie winkels van Krëfel. De winkel is bijzonder modern en toont de laatste trends van morgen. Via hightech eilanden creëert men sfeer en kan men de toestellen zelf uittesten.
 

Krëfel-bestuurders Jos Van Belle (L) en Pascal Poulet (R)

De winkel bevindt zich rechtover de vestiging van Ikea. De opening kadert in de strategie van Krëfel om sinds 1999 met zijn winkels weg te trekken uit de steden. Het gebrek aan parkeerfaciliteiten en de nood aan grotere oppervlakten liggen aan de grond van deze beslissing. Dit jaar voorziet Krëfel overigens de opening van een tiental winkels waaronder die in Gent, Luik en Lommel.

De 68ste winkel van Krëfel in België en Luxemburg is zo’n 4000 vierkante meter groot, ongeveer het dubbele van een doorsnee Krëfel vestiging. Verdeeld over 800 meter rekken staan meer dan 5000 toestellen tentoongesteld. Aan de uitgang bevinden zich vier expresskassa’s waarbij klanten niet moeten wachten om af te rekenen. Ook in de winkel zelf kan men zes kassa’s aantreffen.
 

De nieuwe megastore in Anderlecht is 4000 m² groot en telt meer dan 5000 toestellen in de rekken.

Ingerichte keukens
Naast de hoofdwinkel is er een specifieke winkel voor ingerichte keukens. Krëfel verkoopt al een aantal jaar keukens onder de eigen merknaam MFK (Made For Krëfel). De showroom van 400 vierkante meter is een volwaardige winkel met een aparte ingang. De keukenafdeling is ook open op zondag, in tegenstelling tot de gewone elektrowinkel.

Over Krëfel
Krëfel is een Belgisch familiebedrijf dat werd opgericht in 1958 en nu zo’n 900 medewerkers telt. Voor 2006 voorziet Krëfel een omzet van 250 miljoen euro.


Meer nieuwigheden:
huishoudelektro
Gepubliceerd op : 7 maart 2006 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.id not in (2349)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.id not in (2349) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws

laatste nieuws algemeen

meer nieuws algemeen
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor