sectornieuws

APart: op en top Belgisch audiomerk

APart, het huismerk van Audioprof is nog één van de weinige op en top Belgische audiomerken, zegt Wouter Dierinck, Sales Manager Belux. Het volledige gamma van APart wordt in België ontwikkeld door een eigen team van ervaren ingenieurs.

Ook het design is voor 100% van eigen bodem. Sommige Audioprof producten, zoals de geluidsbegrenzers, zijn zelfs nog volledig Belgisch handwerk maar voor het overgrote deel gebeurt de eigenlijke fabricatie in China, Korea en Taiwan.

Audioprof is al 15 jaar actief binnen de vaste installatiewereld en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Audioprof trekt regelmatig naar het Verre Oosten om de productie nauwgezet op te volgen en eigenhandig alle componenten uit te kiezen. "Zowel kwaliteit als design worden ter plaatse gecontroleerd en alles moet perfect afgestemd worden op de strikte voorschriften vanuit België. Bovendien stuurt men meermaals per jaar samples op naar Antwerpen voor een bijkomende kwaliteitscontrole.
Zo is en blijft APart een zuiver merkproduct met een hoogstaande kwaliteit en een betaalbaar prijskaartje" benadrukt Wouter Dierinck.
 

Het APart luidsprekergamma bestaat zowel uit inbouw- als opbouwmodellen.

"APart is echt apart", weet Wouter Dierinck ons te vertellen. "Onze producten hebben altijd dat ietsje meer. Er zijn steeds een aantal professionele functies voorzien op onze toestellen die onze dealers en dus ook de eindgebruikers echt verrassen. Mensen weten vaak niet dat dergelijke opties bestaan of mogelijk zijn. Het vertrekpunt voor de ontwikkeling van een nieuwe versterker of speaker ligt bij ons in de vraag van de Europese markt. Om die marktvraag beter te leren kennen, leggen wij vaak ons oor te luisteren bij de verdelers. Zij vertellen ons waar er echt behoefte naar is op de markt. Op deze manier kunnen wij ons blijven onderscheiden van andere audiomerken."

MASK 4 (16 ohm/100 Volt) is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gebruiksgemak centraal
Wouter Dierinck: "Gebruiksvriendelijkheid is voor ons van groot belang, zowel voor de eindgebruiker als voor de dealer. Bij de ontwikkeling gaan wij er altijd vanuit dat een absolute leek ons nieuwe product gemakkelijk moet kunnen gebruiken of installeren. Zo kunnen wij uitzonderlijke functies integreren met een absoluut gebruiksgemak voor de eindgebruiker."

Nieuw: MASK
Na enkele jaren van intensief onderzoek heeft Audioprof dit jaar een nieuwe serie luidsprekers gelanceerd, MASK. "Deze paradepaardjes sluiten perfect aan bij de filosofie van Audioprof. Onze MASK luidsprekers zijn een volledig eigen ontwerp, zowel qua design als qua gebruik van componenten. Deze nieuwste geluidspareltjes zijn uniek en dat zal je ook gehoord hebben. Als bewijs daarvan hebben vele van de betere hifidealers de MASK-serie opgenomen in hun gamma."

"De MASK luidspreker is letterlijk en figuurlijk heel apart" vertelt Wouter Dierinck ons enthousiast. "Zelfs het ophangsysteem, ontworpen door onze eigen ingenieurs, is uniek in zijn soort." Consumenten kunnen de MASK luidsprekers ook personaliseren. De MASK is verkrijgbaar in verschillende kleuren (zwart-, wit- en zilverkleurig) en bovendien is de grill afneembaar. Er is ook aan het financiële plaatje gedacht bij de ontwikkeling van deze luidspreker. Handelaars kunnen op deze uitzonderlijke speaker een mooie en gezonde marge realiseren. APart differentiëert zich nogmaals van de goedkopere budgetmerken. "Audioprof mikt met zijn productassortiment op het betere middensegment. Een heel goed product voor een redelijke prijs, daar staan wij voor." beklemtoont Wouter Dierinck.
 

Het merk NuVo specialiseert zich in muziekdistributiesystemen met een aantrekkelijk prijskaartje en eenvoud in het gebruik.

Internationale speler
Audioprof is misschien wel puur Belgisch maar zeker geen onbekende op de wereldkaart. APart wordt in elk Europees land verdeeld door lokale verdelers. Het internationale karakter blijkt ook uit de aanwezigheid op belangrijke internationale audiobeurzen zoals: Plasa in Londen, ISE (editie 2006 in Brussel), de Musikmesse te Frankfurt,... Dit jaar stond Audioprof zelfs op de Palme Show in Dubai. "De Arabische markt toont veel interesse in onze producten, de beurs in Dubai was voor ons een heel groot succes." zegt Wouter Dierick. "In omzetcijfers speelt export voor ons dus een prominente rol. Ook in België genieten wij mee van dit grote exportvolume. Omdat wij dergelijke volumes aankunnen, kan de prijs gedrukt worden en kunnen wij onze dealers interessante marges aanbieden."

"Als internationele speler is onze website natuurlijk van groot belang. Op de site is alles te vinden, van up-to-date productinformatie tot speciale aankondigingen en technische fiches, zeker het bezoeken waard."

Vraag meer info bij:
- Audioprof België
- handelaars in Apart luidsprekers

Lees meer over:
- de nieuwste luidsprekers


Meer nieuwigheden:
audio / hifi
Gepubliceerd op : 22 december 2005 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.id not in (2261)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.id not in (2261) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws
bouwzine.be
sectornieuws

laatste nieuws algemeen

meer nieuws algemeen
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor