tips

Kwaliteitslabel domotica

Bij welke elektro-installateur kan je terecht, als je een domoticasysteem in huis wil? En welke elektro-installateurs hebben de nodige ervaring en kennis van domoticasystemen en de installatie ervan?


Kwaliteitslabel domotica
Deskundige installateur
Dankzij het Kwaliteitslabel Domotica kan je beschikken over een deskundige elektro-installateur die de behoeften van de bouwheer op een gepaste manier invult.

Als je werkt met een installateur die het Kwaliteitslabel Domotica behaald heeft, heb je de garantie dat hij een technisch onderlegde installateur is.

Hij garandeert een maximale kwaliteit van de domotica-installatie, perfect afgestemd op jouw noden en wensen.

Kwaliteitszorgsysteem
Het Kwaliteitslabel Domotica is een kwaliteitszorgsysteem voor elektro-installatiebedrijven, opgebouwd rond een procedure en een tienpunten-charter waaraan kandidaat-houders moeten voldoen.

Doel van het Kwaliteitslabel is de invoering van een kwaliteitszorgsysteem in een nieuwe en opkomende markt. Het groeiend gebruik van domotica deed immers de vraag naar specialisten toenemen.


Samenwerking
Het Vlaams Elektro Innovatie-centrum (VEI) en het Belgian Center for Domotics and Immotics (BCDI) vormen samen het uitvoerend comité van de organisatie die het label toekent aan de elektro-installateurs die aan de gestelde voorwaarden voldoen.


Welke waarde heeft het Kwaliteitslabel Domotica voor u als (ver)bouwer?

 • Je krijgt een beter overzicht van de mogelijkheden, de specialisten en het prijskaartje en daardoor een terecht en gegrond vertrouwen in domotica. Domotica is immers meer dan het telefonisch laten vollopen van uw bad.
   
 • Het label garandeert een technisch en commercieel onderlegde installateur en een maximale kwaliteit van de domotica-installatie.
   
 • Belangrijke informatie is ook de kostprijs van de verschillende systemen. Samen met de domotica-specialist bepaal je wat voor jouw huidige en toekomstige behoeften het meest interessante systeem is, rekening houdende met het voorziene of gewenste budget.
   
 • Tegelijk is de door jou gekozen domotica-installateur de ideale gesprekspartner voor de integratie van de hele technische uitrusting van de woning, mét aandacht voor Rationeel Energiegebruik (REG).

  Rationeel Energiegebruik heeft een niet te onderschatten invloed op jouw factuur en spaart het milieu. Een efficiënt en aangepast gebruik van domotica spaart energie, omdat het systeem ervoor zorgt dat je de juiste dosering energie gebruikt waar en wanneer het nodig is, zonder in te boeten aan onze comforteisen.

  Een typisch voorbeeld is buitenverlichting met een aanwezigheidssensor: alleen wanneer iemand voorbijkomt, brandt het licht. Er wordt dus niet langer dan nodig elektriciteit verbruikt.

Meer nieuwigheden:
domoticasysteem
Gepubliceerd op : 1 juni 2004 Bron : © bouwzine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (3) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=7 and a.id not in (1376)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_bz=1 and a.type in (3) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=7 and a.id not in (1376) order by a.datum_online desc, a.created desc

bouwzine.be
tips
bouwzine.be
tips
bouwzine.be
tips
bouwzine.be
tips
bouwzine.be
tips
bouwzine.be
tips
bouwzine.be
tips
bouwzine.be
tips
bouwzine.be
tips

laatste nieuws in smart home

meer nieuws in smart home
ruwbouw  |  dak  |  buitenschrijnwerk  |  binnenafwerking  |  keuken  |  badkamer  |  verwarming  |  technieken  |  energie  |  gereedschap  |  outdoor